Hepsi satış politikası, telefon tarafında da aynısın apple yapıyor. Kaç yıllık android özelliklerini bile sanki ilk apple çıkarmış gibi lanse edebiliyorlar...
İyi niyetle, insanlar kendilerini çok astronomik bedeller ödemek zorunda hissetmesin maksadıyla alternatif çözümler üretme çabası bu sadece. Benim asıl...
NVIDIA EKRAN KARTLARI İÇİN CEVAP BELLİ, YENİ SERİ (4000, 5000) OLMASI DEĞİL, EN ÜST VERSİYON (..90) OLMASI DAHA ÖNEMLİ!
Not: Bu önemli tespit, özellikle en...
Yazdıklarınızın tamamını okuduğumu söyleyemem ama doğru bir noktaya değindiğinizi düşünüyorum. Maalesef, ekran kartı pazarında tekel olma yolunda koşarak...
Adobe tarafında pluginlerde bile sorun oluyor, kim iş yapıyor yapıyorsa da amd kart ile sonradan yapmaya başladığı içindir yoksa render sistem alıp amd...
Yazmazsam daha çok tartışılacak...
Başa belirteyim o yüzden..
NVIDIA kullanmanız sizi fanboy yapmıyor..
Benim kast ettiğim kişiler kendini biliyordur...
Elinize saglik hocam. Zaten 5000 serisi cikti diye 4000 serisi cope atilmamali. Millet gaza geldi biranda 5000 5000 diye. 4000 serisi hala guncelleme aliyor...
Güzel bir inceleme olmuş hocam emeğine sağlık , sonuç olarak sıfırdan bir sistem kuracak olan bütçesine göre tercih edebilir 5000 serisini ancak hali...