QCerberusQ isimli üyenin son içerikleri

1. QCerberusQ

Samsung S25 Ultra İmei

Eğer server kayıt olacak ise 500 dolar diyorlardı şuan server kapalı galiba ama 500 dolara yedek cihaz almak çok daha mantıklı 😁
  2. QCerberusQ

Furylevel z1 vs zenith pro

rica ederim hayırlı olsun.
  3. QCerberusQ

Furylevel z1 vs zenith pro

Hala kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım gayet sağlam. Öneririm
  4. QCerberusQ

Yardım Ramlerime Overclock Yaptım ama Hızı 4800 Mhz De Kaldı

Çipiniz ne diye sormuştum konu video ile aynısını yapmak değil. Araştırmadan bodoslama bu işlere girmek çok riskli.
  5. QCerberusQ

Yardım Ramlerime Overclock Yaptım ama Hızı 4800 Mhz De Kaldı

Ramlerin çipini dikkate alarak yapınız veya voltaj düşük vermiş olabilirsiniz
  6. QCerberusQ

R7 9700x Vs R7 7800x3d

Zaten şuan çoğu kişi 2k monitör kullanılıyor bu durumda da iki işlemci arasında uçuk bir fark olmuyor sadece oyun oynayan insanlar için 3D işlemciler zaten önce gelir ama hem oyun hemde pc de render işleri yapan kişiler için 9700x çok daha mantıklı
  7. QCerberusQ

Yardım Amazon Anakart İade Mağduriyeti.

Bu gibi iade durumlarında kesinlikle video ve foto çekilmesi gerekir en büyük hatayı burada yapmışsınız. Amazon yapmaz demek boş siz önleminizi alacaksınız amazonda sizi koruyacak. Sonuçta onlar nerden bilsin belki siz kırdınız ve gönderdiniz. Bunu bilemeyecekleri halde amazondan beklemezdim...
  8. QCerberusQ

🔥İndirim .

Bence zaten amaç satış değilde hype yakalamaktı. Site trafiği arttı neticede.
  9. QCerberusQ

🔥İndirim .

Konuyu okuduğumda göre kimse alamamış itopya çalışanları da fake hesap acarak biz aldık dümeni uyduruyor trajikomik bir durum koskoca firma ne hallere düşüyor yazık.
  10. QCerberusQ

Amd Vs Nvidia Linç Yeme Zamanı

Aslında sorunlar sadece ekran kartlı bazlı değil insanlar bunu anlamıyor. Adamın belki de ram veya ssd hatta psu'sunda sorun var ama en ufak sorunda hemen taşı ekran kartına atıyorlar bu da bilgisizlikten maalesef. Youtube'da bu durumun üzerinde en çok duran kişi nebi akgün.
  11. QCerberusQ

Hangi Tv Box Alınır?

Fazlasıyla yeterli hocam şimdiden hayırlı olsun
  12. QCerberusQ

Hangi Tv Box Alınır?

100 küsur daha üstüne koyup prosunu alabilirsiniz https://www.amazon.com.tr/dp/B0DZCX2K9D?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1
  13. QCerberusQ

Nothing Phone 3 ve Cmf 1

rica ederim
  14. QCerberusQ

Nothing Phone 3 ve Cmf 1

o zaman hiç iade ile uğraşmanıza gerek yok phone 3 fazlasıyla yeterli
Geri