QCerberusQ isimli üyenin son içerikleri

1. QCerberusQ

🔥İndirim FAZEON X24F165S 23.8" 165Hz 5ms Ips Monitör 2.999,00 TL

Elime ulaştı ama ekranda sorun var değişime göndereceğim maalesef :(
  2. QCerberusQ

🔥İndirim FAZEON X24F165S 23.8" 165Hz 5ms Ips Monitör 2.999,00 TL

ben mutfağa koyacağım annem için ama hoparlör yok aux ile harici hoparlör bağlaman lazım
  3. QCerberusQ

Oppo find x9 pro 82799 TL ! Lansman fiyatı 90 bindi

Keşke hocam ağır vergiler bir çok fırsatı yok ediyor maalesef.
  4. QCerberusQ

Tepkim find x9 pro için değil Android içindi. Konuyu farklı yere çekmeye gerek yok yukarıda xiaomi de savundum her ne kadar sevmesemde olay Android odaklıydı. Yoksa cihaz gerçekten güzel bence kimse inkar etmeyecektir teşekkürler şimdiden 😂😂
  5. QCerberusQ

Hocam hep bir bahane buluyorsunuz helal olsun :D. şuan xiaomi tarafında 15u veya 17u olsun snapdragon işlemcilere kayıt açılır mı bilmiyorum ama şuan olmadığı için ve xiaomi gib leş bir yazılıma sahip cihaza para veremeyeceğim için yd tarafı biraz çalkantılı. Ben dediklerinizi iyi anlıyorum da...
  6. QCerberusQ

Yd seçenek sunuyorsunuz ama bu cihazlara yd kayıt yok saçma bir argüman. Bir tek xiaomi ve pixel kayıt oluyor. Onda da şuan xiaomi tarafinda sd işlemciler kayıt olmuyor. Yd dedim diye bir savunma yapıyorsunuz ama yd tarafında kayıt olmadığını bilmiyorsunuz. Yurtiçi fiyatı icin ise alınmaz...
  7. QCerberusQ

Hocam Android'e bu para verilmez diyip Android tarafını saf dışı bırakıyorsunuz hangi marka kalıyor açıklar mısınız hani apple onermediginizi söylemişsiniz ama Android'e bu para verilmeyecekse ne alacağız? Keşke siz biraz yazdığınız cümlenin alt metnini anlayabilseniz.
  8. QCerberusQ

Hocam ne boş yapmışsınız Android'e şu para verilmez ne demek sanki adamlar geldi 80k-90k olacak dedi vergiler binince bu kadar yükseliyor ayrıca Android'e bu kadar para verilmez dediğiniz telefon Apple tarafını yok ediyor. İkinci elde değer kaybediyor diye alınmaz demek saçma. Alacak kişi...
  9. QCerberusQ

google uygulamasının yazılım ile bir alakası yok google yok diye çöp çekmek teknolojiye hakaret. O kadar düşük bir işlemciyi şuan herhangi bir amiral gemisi cihaza koy kasma donma ve kamera da ciddi kayıplar yaşatır. Ama huawei o çöp işlemci ile muhteşem optimizasyon ve kamera sunuyor
  10. QCerberusQ

O yorumda özelliklerine bakmadan bu fiyat verilmez demiş, bende buna istinaden "bilmeden" diye yazdım ayrıca bunca özelliğe Tr şartlarında 84k çok bir para değil şuan 100k dan ucuz amiral gemisi yok sayılır. Apple konusu ise kamera benzerliği olarak değil arkadaki kamera adasını boydan boya...
  11. QCerberusQ

huawein yazılımına kötü demekte ne bileyim :D
  12. QCerberusQ

hocam ben satarkenki duruma laf atmadım ki lütfen okuduğunuzu anlayarak cevap atın ayrıca tasarım olarak laf attığı için poco örneğini attım birde apple ios 18 den itibaren android arayüz özelliklerini getirmeye başladı bunlarıda eklerseniz sevinirim.
  13. QCerberusQ

Arkadaş bilmeden laf atmış laf attığı marka kaç yıl önceden çıkardığı tasarımı appledan çalmış gibi anlatıyor yoksa zaten max ne yapabilirler ki artık. 1767821720 kaldırdınız demek hahahah bende bunu anlatıyorum
  14. QCerberusQ

evet hocam masadayken yüzünüzü telefona yaklaştırın açılır :D
Geri