Qcpassberkay isimli üyenin son içerikleri

1. Qcpassberkay

Xbox one x için televizyon

arçelik a42 lw 8477 köşede duran böyle bir tv varda elimde internette araştırdım gerçek hz sini bulamadım ppr 400hz yazıyor bazı sitelerde yazılımsal olarak hz miymiş ne olduğunu anlamadım sizce bu tv ye xbox one x i bağlasam 60 fps de gecikmesiz akıcı oynatır mı........başka bir tv ye xbox one...
  2. Qcpassberkay

Elektronik sigara smok nord 4

he o zaman coilin sitesinde yazan watt maksimum çekilebileceği watt oluyor o zaman. benim cihaz 80 watt a kadar çıkabiliyor ona göre alirim o zaman ohm hakkinda bir fikriniz varmı
  3. Qcpassberkay

Elektronik sigara smok nord 4

selam bende smok nord 4 cihazı varda iki kartuş daki coillerde yandı, iki kartuştaki coillerde güya birbirinden farklı tad veriyomuş ama ben hiç hissetmedim rpm1 in coilinimi alayım 2 ninkinimi alayım ve ohm, watt diye birsürü özellikleri var anlamıyorum onlardan hangisini almam lazım
  4. Qcpassberkay

CS NEDENSİZ VAC BAN YEMEK

1 yıl önce haksız ban yedim diye konu açmıştım birşeyler öğrendim aynı durumda kalan arkadaşların bilgisi olsun diye yeni konu açtım; cs de hayatım boyunca hile açmadım ama cs den vac ban yemeden birkaç ay öncesinde gta 5 de para hilesi yaptığımdan gta 5 online dan sınırsız ban yemiştim. şimdi...
  5. Qcpassberkay

Elektronik Sigara Önerisi

500-1200 TL arası dumanı bol çıkan, bilenler önerebilirmi
  6. Qcpassberkay

Cs:go Nedensi̇z Vac Ban

konu açıldıktan 310 gün sonra: valve hiçbi dönüş yapmadı, lan en azından bi vuruştanmı neyden ban yedim onu söyleyin bana yeter diye kafa atıcam gaben a
  7. Qcpassberkay

Ekranda ki herşeyi çift görüyorum

oha lan aşırı mantıklı deniycem sağol 1667750136 ayık halimiz böyle ahjsdfhjadsf 1667750317 evet sorun monitörden kaynaklı galiba telefondan çektim
  8. Qcpassberkay

uyanalı bi yarım saat olmadıda telefonda veya reel de öyle bi sıkıntı yaşamadım monitörde oldu sadece neyse bikaç saat geçsin bi deneyeyim
  9. Qcpassberkay

herşeyin yanında 1 tane daha az belirgin kaymış gibi bi görüntü oluyor arada düzeliyor arada yapıyor ilk defa bugün karşılaştım sorun monitörden kaynaklımıdır 1667749855 yoksa gözümmü bozuldu
  10. Qcpassberkay

Takas sistemi olan oyunlar

Takas sistemi olup al sat yaparak para kazanabileceğimiz bildiğiniz oyunlar varmı örneğin rocket league, csgo gibi
  11. Qcpassberkay

Wallpaper engine oynanabilir duvar kağıtları

bildiğiniz oynanabilir duvar kağıtları varmı bende google dinozor oyunu ile zeka küpü oyunu varda başka şeyler varmı merak ettim bulamadım
  12. Qcpassberkay

Bu dosyada virüs var mıdır ?

virüs riskli bişey indirmektense hiç indirme boşver
  13. Qcpassberkay

Trendyol Express'i kullanmayın!

sıkıntılımısın arkadaşım sen harbi değişiksin ha bu kafayla fazla yasamazsın
  14. Qcpassberkay

at hırsızı profilini sınırlandırmışsın bişey yapılmıyo 1662032795 millete örnek olsun diye yazdım bu arada birisi cevap yazsın diye değil kimse böyle konu açmamış ki internet tarihinde 2022 de hala böyle rezalet olduklarını kimse yazmamış ki alırken tereddüt edeyim birisi görürse almasın burdan...
  15. Qcpassberkay

hayırdır koç sosyal medyada gördüğün kadarmı konuşabiliyosun çoluk çocuk cevap yazmasın şuraya bişey diycek varsa numara veriyim konuşalım
Geri