arçelik a42 lw 8477 köşede duran böyle bir tv varda elimde internette araştırdım gerçek hz sini bulamadım ppr 400hz yazıyor bazı sitelerde yazılımsal olarak hz miymiş ne olduğunu anlamadım sizce bu tv ye xbox one x i bağlasam 60 fps de gecikmesiz akıcı oynatır mı........başka bir tv ye xbox one...
he o zaman coilin sitesinde yazan watt maksimum çekilebileceği watt oluyor o zaman. benim cihaz 80 watt a kadar çıkabiliyor ona göre alirim o zaman ohm hakkinda bir fikriniz varmı
selam bende smok nord 4 cihazı varda iki kartuş daki coillerde yandı, iki kartuştaki coillerde güya birbirinden farklı tad veriyomuş ama ben hiç hissetmedim rpm1 in coilinimi alayım 2 ninkinimi alayım ve ohm, watt diye birsürü özellikleri var anlamıyorum onlardan hangisini almam lazım
1 yıl önce haksız ban yedim diye konu açmıştım birşeyler öğrendim aynı durumda kalan arkadaşların bilgisi olsun diye yeni konu açtım;
cs de hayatım boyunca hile açmadım ama cs den vac ban yemeden birkaç ay öncesinde gta 5 de para hilesi yaptığımdan gta 5 online dan sınırsız ban yemiştim. şimdi...
konu açıldıktan 310 gün sonra: valve hiçbi dönüş yapmadı, lan en azından bi vuruştanmı neyden ban yedim onu söyleyin bana yeter diye kafa atıcam gaben a
herşeyin yanında 1 tane daha az belirgin kaymış gibi bi görüntü oluyor arada düzeliyor arada yapıyor ilk defa bugün karşılaştım sorun monitörden kaynaklımıdır
1667749855
yoksa gözümmü bozuldu
at hırsızı profilini sınırlandırmışsın bişey yapılmıyo
1662032795
millete örnek olsun diye yazdım bu arada birisi cevap yazsın diye değil kimse böyle konu açmamış ki internet tarihinde 2022 de hala böyle rezalet olduklarını kimse yazmamış ki alırken tereddüt edeyim birisi görürse almasın burdan...