İyi günler, işten gelince 2-4 saat arası oyun oynayan biriyim.Hikaye ağırlıklı nadiren fps. Şuanda elimdeki bilgisayar 960m ekran kartlı bir laptop ve yenilemek istiyorum. En son 13 yıl önce bilgisayar aldım. Aktif bir bilgisayar kullanıcı değilim. Muhtemel bunu alıncada bi 10 sene daha almam...
Bütçem aslında yazdığım gibi aylık 20 bine kadar taksit ödeme imkanım var. Yani 100 120 binlik sistemlerde olur taksit bulamazsam 70 80 binliklere de olurum var. Genel kullanım için. İşten gelince 2 3 saat oyun oynuyorum. Hikayeli veya nadiren fps. Almışken uzun süre tekrar almayım...
bunu yazan çok gördüm ama sadece bunu yazıyorlar. Kimsenin bir neden öne sürdüğünü görmedim. Dediğim gibi en son 13 yıl önce bilgisayar aldım. Aşırı uzak konumdayım gündemlerden
İyi günler, sadece 12 taksitin cazibesi ile https://www.monsternotebook.com.tr/product-customize/monster-tulpar-td3-v3-1-6-masaustu-oyun-bilgisayari-siyah/ ( işlemciye + 12k verip 9800x3d çevrildiği hali) 161 bine denk geliyor. Kaba bir araştırmayla 140 bin civarı parçaları buldum. Tek mantıklı...