qedi54 isimli üyenin son içerikleri

1. Q

🔥İndirim İtopya 18.00 Ultra İndirimleri

@itopya.com işlemcilerin stoklarını kendi çalışanlarınıza aldırdığınıza buraya daha koymadan eminim. ama ispatlayamıyorum.
  2. Q

Ütopya çalışanı yapacağımız indirimin .... diyerek yüklemekten vazgeçti sanırsam. ya da fiyatı ne kadar bindirsek satılır diye de düşünüyor olabilirler.
  3. Q

Da Arc Stok Açtı Aldım

hocam geldiğinde oynayıp özel mesaj ile yanıt verirsen çokmutlu olurum açıkçası tabi oynadığın bir oyun ise :D
  4. Q

Da Arc Stok Açtı Aldım

iyi ki almamışım o zaman sistemi geçenlerde veriyordum sipariş az kalsın.
  5. Q

Da Arc Stok Açtı Aldım

Ya Şu ekran kartı ile Knight Online oynayan kimseyi bulamadım biri oynayan varsa yazabilir mi yorumu buraya?
  6. Q

Sinerji OEM Önerisi Fiyat ve Performans

Ben de sürekli forumu takipteyim hocam bişeyler düşerse alıcam ben de İtopya 18:00 süprizleri de deyim yerindeyse fiyasko
  7. Q

Bu sistem biraza daha aşağı yönlü gelse güzelmiş bu arada
  8. Q

Hocam bütçe bu bile değil ama bilgisayarımı değiştirmek istiyorum.
  9. Q

Aşağıda görseli eklediğim parçalar ile bu OEM sistem toplanır mı şimdiden yorumlar için teşekkürler.
  10. Q

İtopya Bayram Fırsatları 22 Mayıs - 7 Haziran Arası

Bu mesajı yazmak için bayram sonunu bekledim. Bayram fırsatları adı altında sunulan OEM paketlerin hiçbirinde indirim yapılmadı. Bayramdan önceki günlerde fiyatı ne ise Bayram Fırsatı olarak sunula OEM paketlerin fiyatları aynıydı içlerinde 1-2 tanesinin fiyatı daha bile ucuzdu. İtopya tamamen...
  11. Q

Hangi Bilgisayarı Almamı Önerirsiniz?

Konu çok havada kaldı pek yorum gelmedi.
  12. Q

Uyarı için teşekkür ederim hocam düzenledim.
  13. Q

5700x'li uygun sistem bulamadığım için bunu almak durumunda kalıcam mecbur.
  14. Q

Birisi Arşivin Youtube hesabında Paylaştığı 30.000-TL B580'li sistem https://www.itopya.com/da-arc-intel-core-ultra-5-225f-intel-arc-b580-12gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oem-paket_h33442 Diğeri yine Ütopyadan RTX 5060'lı 37.000-TL olan sistem...
  15. Q

Lütfen Yardımcı Olun Linkteki Sistem 2. El Alınır mı?

İşte denk getiremedim açıkçası. Biraz daha düşük sistemlere dönmem gerekiyor öyle olunca. şu anda şunu buldum bunu da inceler yazarsanız çok sevinirim...
Geri