Arkadaşlar kasamın önünde 3 fan arkasındada 1 egzoz fan var üst tarafına fan takmak istiyorum önerebileceğiniz fan varmı?
kasam bu hangi tür destekledigini bilmiyorum bilgili olan yardımcı olabilirmi...
Arkadaşlar kolu aldıgımda direkt dongle ı pc ye takıyordum kolu calıstırdıgımda direkt baglanıyordu ve bir sorun olmuyordu. Bugun kolu telefona bagladım bluetoothdan ve oynadım hiç bir sorun yoktu tekrar pc ye bağlamak istedigimde dongle ı taktıgımda asla pc ye baglanmadı bende googledan biraz...
kanka sana önereceğim gamepad buyuk indirimde ama tek sorun var satici sorunlu yani iade falan degisik almak zor sana iyi gelirse cok iyi olur
https://shop.connectgame.com.tr/products/easysmx-x5-kablosuz-gamepad-hall-effect-stick-drift-dead-zone-yok-pc-switch-steam-uyumlu-beyaz
beyler bende 1000 tl var normalde 1 hafta sonra 1k daha ekleyip gamesir nova 2 lite alacaktım ama simdi x5 in 1000tl oldugunu duyunca direkt bunu alasım geldi sizce alınır mı?
hocam montajı cok basit ama şöyle bir şey amd anakartlarda işlemciyi tutan bir metal var bana cok zorluk cıkarmıstı hep düsüyordu kasanın arkasını falan acıp tekrar yerlestirmeye calısıyordum. O yüzden stok sogutucuyu cıkarırken biraz nazik davranırsanız cok iyi olur ondan sonrası zaten basit...
hocam bendede ayni sorun vardi ben thermalright assasin king aldim ve suan cok memnunum bosta 60 derecelerde olan islemci 45 lere dustu yüktede en fazla 65 66 görüyorum. cok guclu oyunlarda 70 71 oluyor