qesq isimli üyenin son içerikleri

1. Q

30k fp sistem toplama

şu pc yi kaçırma
  2. Q

120mm egzoz fan önerisi

baktıklarım 500 600 falandı yani oralara çıkabilirim
  3. Q

120mm egzoz fan önerisi

Arkadaşlar kasamın önünde 3 fan arkasındada 1 egzoz fan var üst tarafına fan takmak istiyorum önerebileceğiniz fan varmı? kasam bu hangi tür destekledigini bilmiyorum bilgili olan yardımcı olabilirmi...
  4. Q

Yardım 7500f sıcaklık değerleri

hocam bendede assasin king 120 var işlemcimde 5600 boşta 45 50 arası yüktede 72 leri falan görüyor normal degilmi acaba
  5. Q

EasySmx x15 takılı kalıyor

hocam konu çok eski ama çözebildinizmi
  6. Q

Easy Smx x15 kolum dongle bağlanmıyor.

Arkadaşlar kolu aldıgımda direkt dongle ı pc ye takıyordum kolu calıstırdıgımda direkt baglanıyordu ve bir sorun olmuyordu. Bugun kolu telefona bagladım bluetoothdan ve oynadım hiç bir sorun yoktu tekrar pc ye bağlamak istedigimde dongle ı taktıgımda asla pc ye baglanmadı bende googledan biraz...
  7. Q

❌İndirim Bitti! EasySMX X5 Kablosuz Hall Effect Gamepad ₺1000

kral 1000 tl ye x5 yerine 1400 e x15 çekmek dahamı mantıklı sizce değermi
  8. Q

1500tlye bu gamepad alınır mı??

çok bir bilgim yok onla ilgili
  9. Q

1500tlye bu gamepad alınır mı??

kanka sana önereceğim gamepad buyuk indirimde ama tek sorun var satici sorunlu yani iade falan degisik almak zor sana iyi gelirse cok iyi olur https://shop.connectgame.com.tr/products/easysmx-x5-kablosuz-gamepad-hall-effect-stick-drift-dead-zone-yok-pc-switch-steam-uyumlu-beyaz
  10. Q

❌İndirim Bitti! EasySMX X5 Kablosuz Hall Effect Gamepad ₺1000

1975 liraydı 2400 olmus ya
  11. Q

🔥İndirim Easy smx x15 1400₺ x5 1000₺ x20 2500₺

beyler bende 1000 tl var normalde 1 hafta sonra 1k daha ekleyip gamesir nova 2 lite alacaktım ama simdi x5 in 1000tl oldugunu duyunca direkt bunu alasım geldi sizce alınır mı?
  12. Q

R5 5600 İçin Soğutucu Önerisi

hocam montajı cok basit ama şöyle bir şey amd anakartlarda işlemciyi tutan bir metal var bana cok zorluk cıkarmıstı hep düsüyordu kasanın arkasını falan acıp tekrar yerlestirmeye calısıyordum. O yüzden stok sogutucuyu cıkarırken biraz nazik davranırsanız cok iyi olur ondan sonrası zaten basit...
  13. Q

R5 5600 İçin Soğutucu Önerisi

hocam bendede ayni sorun vardi ben thermalright assasin king aldim ve suan cok memnunum bosta 60 derecelerde olan islemci 45 lere dustu yüktede en fazla 65 66 görüyorum. cok guclu oyunlarda 70 71 oluyor
  14. Q

1600 TL gamepad önerisi bütçe az bişey arttırılabilir

tamamdır hocam bütceyi cıkartıp 2 k ya nova 2 lite alacagım
  15. Q

1600 TL gamepad önerisi bütçe az bişey arttırılabilir

x5 den daha iyi diyorsunuz yani hocam
Geri