QİKUA isimli üyenin son içerikleri

1. QİKUA

Ekran kartı ve işlemci yükseltmek yeterli mi?

corsair vs600 var şuan pcde yeterli olabilir bence
  2. QİKUA

bütçe tam belli değil hocam fikir almak için sordum açıkcası 2.el alabilirim tabii de ekran kartını nasıl kontrol ederim falan tam bilmiyorum ondan dolayı biraz çekindim 2.el'e
  3. QİKUA

5700x nasıl olur anakartın yenileri desteklemiyor bios uptade ile galiba 5000 serisini destekliyor 1768148634 sıfırına baktım
  4. QİKUA

3060 ti 18bine var alınır mı yani 1060tan her türlü daha iyi tabii de cs valorant birde cyberpunk için düşünüyorum ama gta 6 içi yeterlimi bilmiyorum
  5. QİKUA

Şuan imzamda bulunan sistemi kullanıyorum sistem almayı düşünüyorum lakin okadar para verilir mi bilmiyorum. Sizce 5600x ve 4070 alsam uyumlu olur mu?
  6. Sony wh1000xm6 bluetooth kulaklık
    Satılmış

Satılık Sony wh1000xm6 bluetooth kulaklık

13,000.00 TRY
  7. QİKUA

Sony wh1000xm6 bilgisayarda nasıl kullanılır ve oyun için kullanılır mı?

bilen biri var mı? usb ses kartıyla nasıl mikrofunu beraber kullanabilirim kulaklığın gidip bluetooth alıcı mı almalıyım? bluetooth adaptör ile mikrofon ve ses beraber kullanabilir değil mi?
  8. QİKUA

Sony wh1000xm6 bilgisayarda nasıl kullanılır ve oyun için kullanılır mı?

Selamlar şuan elimde sony wh1000xm6 var. Bilgisayarımda bluetooth yok bide bluetooth alıcı alsam kullanabilir miyim? birde mikrofonunuda kullanabilirim değil mi? mikrofon lazım bana. Bu kulaklık oyun için kullanılır mı? şuan elimde razer blackshark v2x var ama kulaklık çok kötü durumda pedleri...
  9. QİKUA

Rival 3 gen 2 kablosuz alınır mı?

mouse piyasasını çok bilmiyorum önerin varsa atabilirsin kanki
  10. QİKUA

Rival 3 gen 2 kablosuz alınır mı?

Merhaba şuan indirimde bir tane buldumda 1000 tl beyaz renk ve kablosuz sizce alnıır mı? bu bütçelere mümkünse beyaz ve kablosuz başka mouse var mıdır?
  11. QİKUA

Radiant entertainmant phantom mı? yoksa evori vandal mı? alınır

valla tek vandal skinim var o da yitik güzel skin ama değiştirmekte istiyor insan valla hangisi alsam bilemedim.
  12. QİKUA

Radiant entertainmant phantom mı? yoksa evori vandal mı? alınır

Selamlar, şuan mağazamda evori vandal var almakta istiyorum ama entertainmantta bekliyorum. ikilimde kaldım, sizde varsa hangisi daha iyidir sizce? evorinin hissiayatı çok güzel geliyor bana ama entertainmantta istiyorum ama bayadır gelmedi.
  13. QİKUA

Ekran kartı ve işlemci değişirsem beni götürür mü?

valla almışken iyi alayım ilerisi için birde film falan izlerken sarar bence genelde 2k 27 inch 1080p 24 oluyor ondan dedim.
  14. QİKUA

2k monitör gider mi bu sisteme upgrade'li hadi ile.
  15. QİKUA

psu 600w ramler 2x8 3200 ama 2133te kullanıyorum işlemciden dolayı
Geri