Hocam ben 12400f de aynı hava soğutmayı kullanıyorum yük altında 68 dereceleri geçmedi rainbow sıvı soğutma sevmediğim için geçmeyi düşünmedim. Birkaç derece için o farka değmez veya hiçbirşeye dokunmayıp ram i 32 yapmak konusunda kararsızım.
Bende aynı sistemi bugün aşmayı düşünüyorum. Zotac 5060 var bende bir problem yaşamadım 6 aydır.
Kasayı değiştirmeyi düşünüyorum fiyat farkı vererek.
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-u5-245kf-rtx-5070-h810m-1tb-m-2-ssd-16gb-ram1111.html
i5 12400f + 5060 2k da kullanıyorum dlss ile kurtarıyor şimdilik. işini görür alıp geçebilirsin. Daha öncesinde 5600 + 3070 ti ile darboğaz yaşamadan 2k kullanıyordum.
Dostum çok ince ve küçük bir vida görüntülü arama ile yapılabilecek gibi değil pedi sökeceksin o çıkan parçayı yerine oturtup karşılık gelen vidayı sıkacaksın.
kral aynısı başıma geldi kırılmamış yerinden çıkmış. biraz el becerisi ve ince tornavida ile yerine oturtup tam altında karşılık gelen vidası var sıkıştırdığın zaman eskisinden sağlam oluyor.
Başka üründe benimde başıma geldi. İsimle tc tutmayınca böyle oluyor
Başka bir üründe benimde başıma geldi. Sipariş edilen hesap ile tc tutmayınca bu şekilde geri dönüyor.
Onun için ayrıca kit almanız lazım amazonda fiyatları uygun yurt dışından geliyor. Satıcı ile iletişime geçin sipariş etmeden bazı müşterilerine kiti hediye ediyor veya sonradan para iadesi yapıyor. 7 24 kayıt yapacaksanız akünüzün ömrünün iyi olması ekstra hafıza kartı almanız lazım. Cihaz 256...
Hocam ben aromasız salt likit kullanıyorum. Eğer aromalı kullanacaksanız 0.6 ohm coil kullanmanız lazım. Likit olarak merch salt nbase kullanıyorum.
Aromalılar daha az sağlıklı olduğu için ve ağızda şekerimsi tat bıraktığı için tercih etmiyorum. 60vg 40pg 50n sertlik tercih ediyorum. Deneme...