QoHBqjzws isimli üyenin son içerikleri

1. Q

Çözüldü✓ Bu sistem ne kadar eder 2. El olarak

Sistem bende değil hocam bi laptopa takas teklifi olarak geldide
  2. Q

Laptopa takas teklifi olarak geldide bayağı kötüymüş, Laptop ne kdr eder acaba 1 yillik ama garantisi yok Lenovo thinkbook 15 g4 16 ram kasa falan kusursuz
  3. Q

O kadarmı kötüymüş be
  4. Q

🧩 Sistem Özellikleri: ⚙️ Ekran Kartı: RTX 2060 SUPER 12GB Dual 256Bit GDDR6 ⚙️ İşlemci: Intel i3 9100F (stok fanlı, serin ve stabil) ⚙️ RAM: 8GB Soğutmalı HyperX Fury RGB 4000MHz ⚙️ Depolama: 256GB SSD + 1TB SSD (toplam 1.25TB hızlı depolama) ⚙️ Anakart: Biostar TB360 BTC PRO 2.0 ⚙️ Güç Kaynağı...
  5. Q

2 yıldır bakım yapılmamış laptop bu sıcaklıklar normalmi?

Çok saolun hocam baya aktifsiniz forumda maşallah.
  6. Q

2 yıldır bakım yapılmamış laptop bu sıcaklıklar normalmi?

Merhaba acer nitro 5 laptopum var İ5 12500 h Rtx 4050 Altında soğutucu olmasina rağmen the forest oyununda 5 dk da 90 dereceyi gördü? Ve grafikler en düşükteydi ,bilgisayar alındığından bu yana 05.07.2023 hiç bakım yapılmamış şuan ptm 7950 sipariş ettim yolda ancak bu değerler normalmi?
  7. Q

Akım korumalı prize 3 lü priz takmak?

Akım korumalı prizim tekli hocam o yüzden şuan ona modem bağlı ancak laptopuda bağlamak istiyorum
  8. Q

Akım korumalı prize 3 lü priz takmak?

Merhaba akıl korumalı prizi duvara taksak ve 3 lü uzatma prizinide ona taksak 3 lü prizde akım korumalı olurmu?
  9. Q

40000 TL'ye Laptop Önerisi?

Loq da anakart victus tada hall sensor sorunu var malûm ben acer nitro 5 aldım şahsen
  10. Q

Yardım Acer nitro 5 için laptop soğutucu önerisi

Sipariş verdim hocam sağolun yinede.
  11. Q

Yardım Acer nitro 5 için laptop soğutucu önerisi

Merhaba acer nitro 5 laptopum var ve soğutucu bakıyorum ama markaların hepsi dongo bongo gibi bildiğiniz bir marka varmı?
  12. Q

Windows 11 sıfırlandıktan sonra ne yapılmalı?

Sıfırlamayı ben yapmadımda %90 ayarlardan yapmıştır diye düşünüyorum
  13. Q

Windows 11 sıfırlandıktan sonra ne yapılmalı?

Driverların silinip silinmediğine nereden bakıyoruz acaba bu arada evet ayarlardan sıfırladım
Geri