qomick isimli üyenin son içerikleri

1. Q

❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 PRO Amazonda - 5.068 TL (Fiyat Sürekli Değişiyor)

razer deathadder v3 pro hyperpolling mi bu mu
  2. Q

Bedava Steam key Alma (3 farklı kampanya)

bu 3. tor dışında alma yöntemi yok mudur
  3. Q

🔥İndirim Lenovo LOQ Intel Core i5 13450HX 12GB 512GB SSD RTX5060 🔥45.599₺

bendede bi alt modeli var o verileri nereden bakabiliyoruz
  4. Q

🔥YOUTUBE PREMIUM + NORD VPN 3 AY UCRETSIZ (Microsoft 365 1 yıl Free Öğrenci ile)

teşekkürler kardeş 1771082721 ben edit yapıp zamanında spotify öğrenci doğruluyordum faydalanıp o şekil olabilir
  5. Q

Shein indirimli ürünler

6 ocak ne alaka
  6. Q

Shein indirimli ürünler

artık sip geçilmiyor demi sheinden
  7. Q

Shein indirimli ürünler

İade nasıl oluyor ürünü ne ara gönderip inceleyip iadeyi onayladılar
  8. Q

Shein indirimli ürünler

Baz alınan sipariş tarihi olduğu için şu an sipariş versek ve mevzuattaki tarihten sonra ürünü teslim alabileceğim anlamına mı geliyor?
  9. Q

🔥İndirim Razer DeathAdder V3 Pro Mouse 64g 3850₺🔥

Max 8000 vermiyor bende alıp iade ettim Amazon depo kısmından Yenisini alacağım fiyatları saçma şekilde düştü
  10. Q

Havlupan Askılık 2 Adet 56₺ Kargo Ücretsiz Amazon

puahaha milletin uğraştığı şeylere bak örtülü reklamını yiyeyim kardeş
  11. Q

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

hyperpolling li versiyonu bana 3800 e geldi amazonda 8khz ise bu fiyata değer bence
  12. Q

Hangi razer mouse u almalıyım

[H3 id='12.Nesil+Core+i5+12600HX+aratrdm+videolarda+felan+ilemciye+yk+bindii+desteklemedii+syleniyor+ilemciniz+ne+kadar+iyi+olursa+olsun']12.Nesil Core i5 12600HX araştırdığım videolarda felan işlemciye yük bindiği desteklemediği söyleniyor işlemciniz ne kadar iyi olursa olsun[/H3]
  13. Q

Bilgisayar destekler mi desteklemez mi muhabbeti var acaba 8000Hz lerde çok fark yaratır mı acaba işlemci yükü konusunda
  14. Q

hocam ben deathadder v3 pro hyperpolling versiyonunun 4200 e aldım bu fiyata göre normal midir?
  15. Q

Razer deathadder v3 pro+hyperpolling almaya değer mi?

Kullanan oldu mu acaba bu modeli dongle 8000hz destekliyorumuş gözle görülür farkı olur mu? Bilgisayar destekleme işlemci yükü muhabbeti varmış ne kadar fark olur? Amazonda depo 4200 gibi bir fiyatı var fiyatına değecek bir mouse midir acaba? Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler...
Geri