qpangel isimli üyenin son içerikleri

1. Q

40 bin TL'ye pc önerisi

merhabalar arkadaşlar ben 35-40k arası bir pc toplamak istiyordum rtx 5060 ve intel i7 12700kf veya i5 13400f seçtim ekran kartı ve işmeci oalrak öneriniz var mıdır acaba toplama pc için oyun ve genel iş için kullanaccağım
  2. Q

40k-60k arası laptop önerisi

kk i7 13620h işlemcide kronik sorun var diyolar performans ve ısınma açısından o yüzden pek tercih etmiyorum farklı bir önerin var mı
  3. Q

40k-60k arası laptop önerisi

Merhabalar ben oyun ve yazılım karışık güzel güçlü bir laptop istiyorum bütçemde başlıkta gördüğünüz gibi 40 ile 60 arası ben Asus a16 HP victus 16 ve monsterın birkaç modelini beğendim öneriniz varsa yazabilir misiniz acaba
  4. Q

Plate Up! oyunu için oyun arkadaşı arıyorum.

ben gelebilirim istersen
  5. Q

PlateUp oyun arkadaşı arıyorum

merhabalar ben plate up oynamak istiyorum ama bildiğiniz üzere tek kişi oynaması çok zor bu yüzden benimle oynayacak kişiler arıyorum qpangel bu benim discord nickim oynamak isteyenler istek atabilir mi lütfen
  6. Q

Acer r11 chromebook meb12k hatası

merhabalar şuan elimde acer r11 chromebook var ve bunu bir öğretmen akrabamdan aldım sorun şu ki pc meb12k tarafından yönetildiği için sadece mebe tanımlanmış gmailler kullanılabiliyor bu bilgisayarda format falanda atamadım yardım eder misiniz
  7. Q

Epomaker ne kadar vergi kesiyor

bluebird hoşuma gitmiyor bu çok daha güzel bence bazıları %30 diyordu emin misiniz %60 olduğuna
  8. Q

Epomaker ne kadar vergi kesiyor

https://epomaker.com/products/epomaker-wisteria-switches-set?_pos=5&_sid=987d826a2&_ss=r bu switchlerden almayı düşünüyordum fiyatıda uygun vergi vs kesiyor mu ve vergi kesiyorsa sipariş ederken mi kesiyor yoksa gümrük sürecinde mi kesiyor bilgisi olan var mı veya sipariş eden var mı
  9. Q

Hyper x cloud core dts garantisi var mı

Çünkü n11 gibi sitelerde bir kaç tane kulaklık görmüştüm çok ucuza neden diye merak ettiğimde garantisi sadece çindeki vatandaşlar için geçerlidir yazıyordu 1743711827 Bu yüzden sormak istedim teşekkür ederim 1743711888 mesela bunun gibi
  10. Q

Yani var mı yok mu
  11. Q

Yazmamış garanti var mı yokmu diye
  12. Q

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-hyperx-cloud-core-7-1-hx-hscc-2-bk-ww-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,874494575.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw47i_BhBTEiwAaJfPpnyuZEjlmeiHG32-2APTmLZQ5I8pWekqmogz6u6TqIT0Dhox4ZBLgxoCi2kQAvD_BwE Bu ürünü almak istiyordum ama garantisi var mı yok mu...
  13. Q

Razer black shark V2 x anakartıma uyumlu mu

Sesi vesaire yeterli mi bazıları sesinin az olmasından şikayetçi sende öyle bir sorun var mı
  14. Q

Razer black shark V2 x anakartıma uyumlu mu

https://www.google.com/aclk?sa=l&ai=DChcSEwif242trraMAxURPAYAHQdAGBwYABABGgJ3cw&ae=1&co=1&gclid=Cj0KCQjwna6_BhCbARIsALId2Z2v-XQtP_zFk40r6VKRRiDTwkmhuogXjx1IF3Qb73QMRGITQ-xOp6kaAh8jEALw_wcB&cid=CAASb-RoYSUbeROQSYL9h2b8Lcuo1F6777pmpPyx0UD7FnLTfIJNCxljtHOV1uzETOjgFNhWdBrlbaJG5hjbUJNDSHEmOgYRd3_6mMpQ...
  15. Q

HyperX Cloud II vs HyperX Cloud Core DTS vs SteelSeries Arctis Nova 1

yakın zamanda bir kulaklık almayı düşünüyorum sizce bunlardan hangisi daha iyi
Geri