Merhabalar, 6-7 bin bandında hem espresso hem de amerikano yapan makina arıyorum. Marka-Model öneriniz var mı? Kullandığınız memnun kaldığınız varsa onu da söyleyebilirsiniz.
Şunu da belirtmem gerek; Yeni üye olanlar genellikle ilk üç alışverişini aşırıya kaçmadan yapmalı. Sanırım amazon bu durumu ilk üyelikle yüksek çekimi dolandırıcılık şüphesiyle iptal ediyor. Çok tuhaf bir durum ama Amazon diğer sitelerden bu konuda çok farklı politika yürütüyor. Ama müşteri...
Amazon, üye olan kişiden farklı bir kişinin ismi ile kart ödemesi yapınca hesabını kitliyor hocam. Siparişi iptal ediyor ve ücreti zaten çekmiyor. Başıma geldi, ardına müşteri hizmetlerinden şifre sıfırlama ve geçiş anahtarı ekleyip tekrar açtırmıştım.
Aula gerçekten güzel klavyeler yapıyor ve malzeme kalitesi de çok iyi. Bence sende asla pişman olmayacaksın.
1762884763
Bazı oyunlarda bazı özellikler yasak evet. Mesela ben CS2 için alıyorum onda da one-tap yasak. Ama klavye gerçekten hoş.
1762884808
Biraz daha araştır ama gece 12 olmadan...
Yorumları çok iyi açıkcası ChatGPT aracılığıyla yabancı form sitelerinden de yorum arattım. Ama klavye küçük F1-F2 tuşlar mevcut değil, eğer bu burum beni kasmaz sadece oyun için diyorsan özelliklere de bakınca tavsiye ederim.
Ben sadece oyun için alıyorum. Ama zaten Windows Türkçe Q olarak ayarlı olduğu için mesela küçüktür işaretine basınca Ö olacak. İstersen kendi tuş takımını alıp o kombinasyonu değiştirebilirsin.
1762879462
Hocam bende ayrı iki klavye var markaları AULA onun için ben AULA'yı tercih ettim...
Merhabalar CS2'de kullanmak üzere bazı klavyelerde arada kaldım ama seçimim bu gibi duruyor. One-tap zaten yasak ama diğer özelliklere bakınca indirimle beraber 1600 TL almak mantıklı mıdır? Sadece oyun için alacağım. Yazı ve normal kullanıma klavyem var.
Ürün linki...