qpLusss isimli üyenin son içerikleri

1. qpLusss

6-7 BİN TL BANDINDA ESPRESSO VE AMERİKANO MAKİNASI ARIYORUM..

Merhabalar, 6-7 bin bandında hem espresso hem de amerikano yapan makina arıyorum. Marka-Model öneriniz var mı? Kullandığınız memnun kaldığınız varsa onu da söyleyebilirsiniz.
  2. qpLusss

Amazon kapanan hesap kayıp sipariş

Şunu da belirtmem gerek; Yeni üye olanlar genellikle ilk üç alışverişini aşırıya kaçmadan yapmalı. Sanırım amazon bu durumu ilk üyelikle yüksek çekimi dolandırıcılık şüphesiyle iptal ediyor. Çok tuhaf bir durum ama Amazon diğer sitelerden bu konuda çok farklı politika yürütüyor. Ama müşteri...
  3. qpLusss

Amazon kapanan hesap kayıp sipariş

Amazon, üye olan kişiden farklı bir kişinin ismi ile kart ödemesi yapınca hesabını kitliyor hocam. Siparişi iptal ediyor ve ücreti zaten çekmiyor. Başıma geldi, ardına müşteri hizmetlerinden şifre sıfırlama ve geçiş anahtarı ekleyip tekrar açtırmıştım.
  4. qpLusss

Çözüldü✓ Aula Win60 He Pro Manyetik Klavye

Eğer içine sindiyse durma hemen al. Dediğim gibi boyutlar, bazı özellikler kişinin zevkine göre değişiyor. Aklına yattıysa durma hocam.
  5. qpLusss

Aula gerçekten güzel klavyeler yapıyor ve malzeme kalitesi de çok iyi. Bence sende asla pişman olmayacaksın. 1762884763 Bazı oyunlarda bazı özellikler yasak evet. Mesela ben CS2 için alıyorum onda da one-tap yasak. Ama klavye gerçekten hoş. 1762884808 Biraz daha araştır ama gece 12 olmadan...
  6. qpLusss

Yorumları çok iyi açıkcası ChatGPT aracılığıyla yabancı form sitelerinden de yorum arattım. Ama klavye küçük F1-F2 tuşlar mevcut değil, eğer bu burum beni kasmaz sadece oyun için diyorsan özelliklere de bakınca tavsiye ederim.
  7. qpLusss

Ben sadece oyun için alıyorum. Ama zaten Windows Türkçe Q olarak ayarlı olduğu için mesela küçüktür işaretine basınca Ö olacak. İstersen kendi tuş takımını alıp o kombinasyonu değiştirebilirsin. 1762879462 Hocam bende ayrı iki klavye var markaları AULA onun için ben AULA'yı tercih ettim...
  8. qpLusss

Çok teşekkür ederim hocam.
  9. qpLusss

Merhabalar CS2'de kullanmak üzere bazı klavyelerde arada kaldım ama seçimim bu gibi duruyor. One-tap zaten yasak ama diğer özelliklere bakınca indirimle beraber 1600 TL almak mantıklı mıdır? Sadece oyun için alacağım. Yazı ve normal kullanıma klavyem var. Ürün linki...
  10. qpLusss

Çözüldü✓ Temu 1049.49 TL sipariş

Hocam o zor daha da düşürmezlerse iyi.
  11. qpLusss

Evet hocam zaten TEMU limitin üstüne çıkmıyor ödeyemiyorsun, geçte olsa gördüm.
  12. qpLusss

Bİlgilendirme için çok teşekkür ederim.
  13. qpLusss

Çok teşekkür ederim Çok teşekkür ederim hocam. Ürün FPS oyunları için nasıl acaba deneme şansınız oldu mu?
  14. qpLusss

Merhaba linkte bulunan: https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099592286417&sku_id=17592504726250&_oak_page_source=501&source_goods_id=&current_rec_strategy=&_x_sessn_id=hln3xk3gee&refer_page_name=shopping_cart&refer_page_id=10037_1737968271842_u2ipdqyvl6&refer_page_sn=10037...
  15. qpLusss

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Kaç günde gümrükten çıktı hocam ?
Geri