Ben 4070 ti super almıstım memnunum gayet yeterli. Yeni seriyi beklemen bence bişeyi ifade etmiyor gelecek ürün gene pahalı olacak mevcut fiyatlarında düşeceğine inanmıyorum açıkcası
Aynen ben denemediğim ürünlere hiç almayı düşünmedim sebebi dediğim gibi illa bazı markaya takılma git hepsini dene hangisi seni daha rahat iyi hissettirecek onu al emin ol aradaki özellik farklarını hissetmeyeceksin çok pro oyuncu vs değilsen benim düşüncem.
ben kafamda tutuş şeklime göre bazı modeller belirlemiştim denedikten sonra deathadder v3 aldım elime en iyi o geldi. sonrasında elime terletme yaptı grip tape aldım şuan memnunum
1726934490
senin sunduğun 2sinden öneri yapamam ki o senin tercihin rahatın olmalı bence mouse cok önemli denemek...
Eğer Razer'ı 8000hz diye alacaksan boşuna alma coğu oyun onu desteklemiyor max 4000'de oynarsın. Bu seçimide kendin yapman lazım eline hangisi daha iyi olacak ve mouse tutuş şeklin önemli
Ben bunu kullanıyorum 2500TLye almıştm fiyat iyi tek eksisi bana göre elimi terletmişti. Grip tape almak lazım yanına terletmemesi için gerisi size kalmış gayet güzel şuan
Merhabalar
O kadar bekledim düşmedi ekran almasaydım kesin almıştım fiyat süper
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D3VHKYP2/?coliid=I1PZ3UMD1WV2C9&colid=3L69YHQT1JRWV&psc=1&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it