Gamer market üzerinden kuzenimin bilgileri ile bir Valorant hesabı satmıştım temmuz 2023'te, hesabın ilk sahibi bendim ve temiz bir şekilde teslim ettim hesabı. Bugün muhtarlıktan kağıt gelmiş, site hesabı kurtarma yöntemi ile geri aldığımı falan yazmış ama böyle bir durum yok. 2885 TL para...
Öncelikle bütçeye kalemin kesin dahil olması lazım, klavye olursa da ekstradan olur sorun yok. Ders çalışacağım soru çözmek konu dinlemek için vs. ne önerirsiniz? iPad 10 ve Samsung S9 FE+ hakkında ne söylersiniz?
Okul zamanı 17.00'dan gece 12-1'e kadar oturuyorum tatillerde sabahtan akşama neredeyse, yani anlayacağınız aralıksız uzun süre kullanabileceğim ve fiyatı pahalı olmayan koltuk önerebilir misiniz? Öncelikle uzun olursa çok iyi olur şu anki koltuğun en büyük problemi kafamın boşta kalması uzun...
Valla almadan önce çok fazla kişi az diyordu ama bana yeterli geliyor. Örnek olarak YouTube'da ortalama bir videoyu kulaklık %100 video sesi %50 falan izliyorum gayet normal geliyor.
ASRock B550M HDV aldım Teknobiyotik'ten fakat içerisinden montaj için gereken vidalar çıkmadı. Hazır sistem değil anakartı ayrı aldım. Normalde çıkması gerekir mi? Sizce ne yapmalıyım başka vidalar da iş görür mi yoksa ona özel vida mı gerek?
https://www.teknobiyotik.com/amd-ryzentm-5-5600-3-5ghz-turbo-4-4ghz-6-core-12-threads-35mb-cache-am4-islemci-fansiz.html
Öncelikle bu almayı düşündüğüm işlemci, tray. Yaklaşık 6000-6500 TL gibi bir param var. İşlemciyi çıkartınca 2200-2700 TL gibi bir para kalıyor. Bir anakart ve bir soğutucuya...
i5 9400 anakart ve MSI H310M Pro VDH Plus bir anakartım var. Yaklaşık 2 yıllık ikisi de. Ekran kartı olarak da MSI RTX 3060 Ventus 2X O.C var. Ben işlemci ve anakartı ikinci elden satıp yeni işlemci ve anakart almayı düşünüyorum fakat işlemci ve anakartın tahmini ederini bilmediğim için bir plan...
Elimde Xbox 8. nesil gamepad var. Kuzenim Xbox'u sattığı ve alan kişi kolları istemediği için bana verdi fakat kuzenim de 2. el almıştı kolu. Tahminimce çok ve hunharca kullanımdan dolayı çok sık kullanılan tuşlar ve bölgelerde sorunlar var. İlk sorun hem sol hem sağ joystick bıraktığım halde...
Elimde aktif olarak kullandığım hepsi 2 yıllık 1 adet i5 9400 işlemci, H310M Pro-VDH Plus anakart ve kullanmadığım bir GT 1030 2 GB bulunuyor. Bu 3'lüyü satıp RTX 3060 12 GB ekran kartının yanına gidecek güzel bir işlemci ve anakart arıyorum. Yüksek ihtimalle ikinci el. İşlemci, anakart ve ekran...
i5 9400 işlemcim RTX 3060 anakartım 16 GB RAM'im var işlemciyi zaten yükseltmeyi düşünüyorum para biriktiriyorum ama şu an bu işlemciyi kullanırken 100 dereceleri görmeye başladı. Ekran kartı fanının çalışmaya gerek bile duymadığı oyunlarda işlemcim 100 derece oluyor. Diğer oyunlarda fazla...
Xbox 8. nesil gamepadim var kabloyla vs. normal kullanabiliyorum, telefona da Bluetooth ile rahatlıkla bağlayıp kullanabiliyorum. Ancak PC'mde Bluetooth özelliği olmadığı için TP-Link UB500 aldım. Gamepadi bağlıyorum, oyun oynarken sorunsuz çalışırken bir anda bağlantısı kopuyor ve son bastığım...
Xbox 8. nesil bir gamepadim var. Öncelikle sormak istediğim şeylerden bu bendeki kol Xbox cihazında kullanılırken kablosuz kullanılamıyordu. Fakat Bluetooth özelliği düzgün çalışıyor. Şu anda da PC'de kablo ile kullanıyorum. Bilgisayarımda Bluetooth özelliği yok bu arada. Sizce kolda bir sorun...