Qrasis isimli üyenin son içerikleri

1. Q

Acil yardım! PC topladım açılmıyor

Taktım fakat kelepçesini tam kitleyemedim kırılacak gibi oluyor zorlamak istemiyorum
  2. Q

Fan olmadan çalışmıyor mu arkadaşlar ??
  3. Q

1587135125 Fansız işlemciler de var sıkıntı olmaz fansız çalışmasında zaten fan var bilerek söktüm
  4. Q

Yeterli sanırım 1587134843 ?? Yaptım gözüküyor orda
  5. Q

Muhtemelen ilk attıpım fotopraftaki bağlantılar yanlış olabilir ama onlarda hepsini denedim olmuyor
  6. Q

Komple atayım bekleyin
  7. Q

Ekran karı 450 w istiyordu ben 600 aldım
  8. Q

Dostum hiçbr şey dönmüyor açılmıyor sadece ramlern rgbsi yanıyor
  9. Q

Ekran kartına taktım da ekran kartıyla alakalı bişey değil bence anakartın da 20+4 ve 4+4 kablolarını da taktım ışık gelip gidiyor PSU düğmesini açınca ama çalışmıyor
  10. Q

Arkadaşlar yeni PC topladım muhtemelen kabloları yanlış taktım yardım edin sorun nedir sizce. PSU dan da olabilir emin değilim Bütün parçaları yeni aldım kabloları hepsini takıyorum fakat anakart a ışık geliyor 1 saniyeliğine ve sonra çalışmıyor ramlere de ılık geliyor sorun nedir sizce ??
  11. Q

Kendi sistemimi topladım sizce nasıl ?

İşlemciyi stok fan ı için aldım aslında yoksa 3600 alacaktım aralarında da çok bir fark yok DA verilerine göre 1586712734 Gigabyte bilindik marka o yüzden diğerlerine göre güvencem var yani senin dediklerine göre. İşlemciyi ise hem stok soğutucunun rgb si hem de 3600 ile arasında çok fark...
  12. Q

Kendi sistemimi topladım sizce nasıl ?

Arkadaşlar DA dan ve bir çok farklı youtuber'dan da destek alarak bir sistem topladım sizce nasıl? https://www.incehesap.com/gigabyte-gv-n166sgaming-oc-6gd-gaming-ekran-karti-fiyati-44759/ AMD Ryzen 5 3500X 3.6ghz - 35mb 6çekirdekli AM4 65w TRAY RGB Fan...
Geri