Qredit isimli üyenin son içerikleri

1. Q

Bilgisayarda dolasirken elektrik gidip geldi

bide cmd acilmiyodu ag ile guvenli modda dahil bende komut islemli guvenlik modu ile baslatip orda yaptim chkdsk i yaxdigimda on another volume would you like to schefule it on next restart dedi yeniden baslatirken diski checklemeye basladi suan devam ediyo 1734257519 yok yine olmadi malesef
  2. Q

kanka masaustune gidiyorum kisayol ise yaramiyor acmiyor gorev cubuguna veya masaustune bi kackere tikladigimdada yanit vermiyor 1734252468 normal sekilde acincada aynisi ama bu sefer gorev cubuguda yok kisayolda ise yaramiyo
  3. Q

Dün gece bilgisayarda dolasirken şalter attı ve bilgisayar kapandi oncesinde bi kac kere oldugu icin cok takmadim zaten saat gecti yattim uyudum. Sabah uyandim bilgisayari actigimda ise guncelleme yapilmaya baslandi sonra 96 da bilgisayar kapandi acildi ve degisiklikler geri aliniyor ekrani...
  4. Q

ryzen 5 2600 32 gb ram rtx 2070 darboğaz olur mu

başlıkta belirttiğim gibi, rtx 2070 , 32 gb ram ryzen 5 2600, darboğaz yapar mı?
  5. Q

Cs2 Holo Sticker çıkardım satmalı mıyım?

tamamdır sağolun
  6. Q

Cs2 Holo Sticker çıkardım satmalı mıyım?

4 tane kapsül açtım 1 inden bu çıktı 324 lira falan 6.55 lik paris kapsüllerini açtım satıp 42 tane açmayı düşünüorum yoksa durdurayım mı
Geri