Gerçekten güzel bir anakartmış bi inceleme videolarına da bakayım🙏🏻😇
Ve bu wifi denen şey nr acaba anakartlar da pek bilgim yokta hani bi avantajı var mı internet çekimine😇?
Teşekkür ederim ama işlemcim, ekran kartımı, ramleri, kasamı ve Psu forumlardan fikir sahibi olup karar verdim ve videolarını izledim hoşuma gidenleri seçtim ve yine de teşekkür ederim ilginiz için sadece anakart kaldı onu da umarık çözeriz 😇🙏🏻
Rica etsem örnek verebilir misiniz çok kararsız kaldım fiyat 9500TL yi geçmese yeter😇
İstediğim özelliklerde şunlar:
Ekran kartı 5.0 16x PCIe destekleriği için anakartında 16x PCIe 5.0 olmasını istiyorum
Ram slotu 4 tane olmasını ve DDR5
İşlemciye uygun AMD Ryzen 7 7800X3D 125W
Anakart...
AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Tray bu işlemciyi alıcam galiba bir kaç videosunu izledim oyun perfonmansı güzel hoşuma gitti. acaba ekran kartı ile uyumlu çalışır mı onu merak ettim. acaba darboğaz yapar mı? :monkahmm: :monkahmm: :monkahmm:
Neden 14. Neslin alınmaması lazım bana sçıklayabilir misiniz ? Bir kaç arkadaşım daha dedi ama sorduğumda anlatmadılar slma sadece dediler. Beni aydınlatır mısınız🙏🏻
1748984375
Teşekkür ederim efendim 🙏🏻
Evet baktım gerçekten güzel parçalar sadece ufak değişiklik yaptım oda anakart'ı değiştirdim https://www.n11.com/urun/asus-tuf-gaming-b760m-plus-ii-intel-b760-7200-mhz-oc-ddr5-lga1700-atx-anakart-50126079?magaza=ebz&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel değiştirdiğim...
https://www.gamegaraj.com/bilgisayar-parcalari/inno3d-rtx5060ti-twin-x3-oc-16gb-gddr7-128bit-ekran-karti/
alacağım site bu 22.832 TL 45 kuruş X2 modeli ile arasın da fiyat farkı çok olmadığından bunu tercih ettim. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.:)
Herkese öncelikle selamlar. Yeni bir sisteme geçmek istiyorum. Alacağım ekran kartı Inno3D RTX5060Tİ Twin X3 OC 16GB GDDR7 128 Bit'lik bir ekran kartı. Ekran kartını aldıktan sonra elimde 30.000 TL kalıyor o yüzden biraz kararsız kaldım. Bilgili ve sistemden anlayan güzel - yakışıklı kardeşlerim...
Anladım reis senin dediklerine bakıyorum şuan teknik özellikleri gerçekten güzel.
Ben şimdi şöyle bi anakart buldum da PCI express ne bulamadım 4.0 mı 5.0 mı?
Şuan alacağım 4060ti pcı express 4.0 uyumlu
Bu anakartta uyar mı sence reis ?
Anakart - ASUS ROG STRIX B860-A