Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır bilgisyarım yok ve bu yıl üniversiteye başlıcam hem oyun hemde ünide kullanmalık bir laptop almak istiyorum ama çok fazla seçenek var bir kere alacağım için en çok işime yarayanı almak istiyorum şöyle bir durum var 14200 e ryzen 5 5600h lı 3050 li laptop alıp...
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda cloud mining ile tanıştım ve yatırım yapmak istedim ama yatırım yapmadan önce biraz baktım bazıları güvenilir diyor bazıları dolandırıcılık diyor çok fazla bilgi kirliliği var kısacası güvenebileceğim bir site var mı ?
Garantisi bitti ve servise verdiğimde tamir olamayacağını söylediler iki seçenek kaldı parçaları satıp yeni bilgisayar almak ya da anakart alıp kullanmak benim için anakart almak daha mantıklı malum dolar falan derken bilgisayar fiyatları akıl almaz seviyelere çıktı
Merhaba arkadaşlar laptopumun anakartı bozuldu ve laptopum pahalı olduğu için satmak istemiyorum internetten baktım aynı seri anakart modeli yok ama boyutları aynı aynı marka başka anakart var onu alsam taksam olur mu ?
Merhaba arkadaşlar elimde acer marka bir laptop var anakartı bozulduğu için parça parça satıp yrni bir bilgisayar almak istiyorum tahmini olarak ne kadara satılır ?
Acer Nitro 5 laptop
İntel Core i7 7700 HQ 2.80 Ghz
Nvidia Geforce 1050 ti 4 gb
16 GB RAM
1 TB HARDDİSK
256 GB SSD
1920 x 1080 15.6...
Arkadaşlar geçenlerde laptopum kapanmıştı ve içinden yanık kokusu geliyordu ve hiçbir ışığı yanmıyordu mahalle arasında bir bilgisayarcıya götürdüm önce yapabileceğini söyledi birkaç gün sonrada anakart fazla hasar almış dedi ve laptopu geti verdi kaliteli bir servis tamir edebilir mi yoksa...
Arkadaşlar geçen günlerde laptobumdan oyuna girip lavaboya gittim geldiğimde ise laptop kapalıydı ve odada yanık kokusu vardı oyun sadece ekran kartımı kullanıyordu ve ekran kartımın sıcaklığı 90 derecelerdeydi ama uzun zamandır böyle kullandığımdan bir şey olacağını tahmin etmiyordum şuan...
Arkadaşlar geçen günlerde laptobumdan oyuna girip lavaboya gittim geldiğimde ise laptop kapalıydı ve odada yanık kokusu vardı oyun sadece ekran kartımı kullanıyordu ve ekran kartımın sıcaklığı 90 derecelerdeydi ama uzun zamandır böyle kullandığımdan bir şey olacağını tahmin etmiyordum şuan...