qskhan isimli üyenin son içerikleri

1. Q

İphone 15 pro pil sağlığı

2023 Ocak aldığım 14 pro şu an %79 :( biraz daha yavaş düşer bundan sonra
  2. Q

RTX 5060 TI 16GB VE i5 14400F SİSTEM 41BİN TL

dün bu sistemde %10 indirim vardı galiba beklenebilir
  3. Q

PS5'te oynadığım oyunları değerlendiriyorum

Daha yolun başındasın dostum ben ghost of tsushima oynadıktan sonra hiç bir oyun tat vermez oldu.( göreceli bir durum) 😆
  4. Q

🔥İndirim PlayStation Plus Extraya özel The Last Of Us Part 2 Bedava!

Öyle ols iki oyunun arasında dağlar kadar fark var. Gölgelendirmeden tut detaylara ışıklara kadar. Hikaye aynı olabilir. Ama farklı modlar var. Dediğin gibi olsa binlerce kişi oyunun plusa gelmesine sevinmezdi dostum. İyi akşamlar 👍
  5. Q

Haklısınız illaki çok büyük bir meblağdan bedava olması gerekiyor galiba ☺️ halbuki bu şekilde iki oyun gelse yıllık üyelik bedavaya geliyor 👍
  6. Q

Bu oyunun ps5 sürümü hiç bir zaman 1000₺ altına düşmedi o yüzden yanılıyorsunuz. İlk çıkan ps4 sürümü belki evet ama güncellenmiş grafikler ve türkçe seslendirme ile çok iyi bir fırsat.
  7. Q

Elektronik sigara için güvenilir site önerisi

Elimde sıfıra yakın vopoo argus pro mevcut isteyene uygun fiyata bırakabilirim
  8. Q

Ps5 2 kol 1 tb slim dijital versiyon

Tek kol geçenlerde 18.500₺ idi indirim bekle bence. Yanına bir kol daha alırsın 21 bine falan gelir. Sorun çıkarmaz
  9. Q

❌İndirim Bitti! 2199 TL HYPERX Cloud II Core Kablosuz Kulak Üstü Oyun Kulaklığı

Arkadaşlar ps5 için aldım. Önerir misiniz? Uyumlu mudur? Teşekkürler
  10. Q

İYİMİ YAPTIM KÖTÜMÜ YAPTIM

Ka kafan rahatsa niye hata yapmış olasın ki?
  11. Q

Öneri Monitörlerde alınmaması gereken marka ve modelleri

Hocam ps5 için geçen indirimde samsung odeysses g7 43” aldım. Hem akıllı uygulamaları sayesinde tv olarakta kullanırım dedim. 14.5 k aldım nasıldır teşekkür ederim
  12. Q

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Ben de bi muallaktayım ancak en ucuz 120 hz tv 25 bin bandında her türlü ps5 için iyi olduğunu düşünüyorum pc performansını bilmiyorum ve tv olarakta kullanacağım. Daha önceden alan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.
  13. Q

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Arkadaşlar ps5 için Samsung Odeyyses Neo G7 43” alınır mı? Kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi? Aldım ancak iade edebilirim.
Geri