qspx isimli üyenin son içerikleri

1. Q

ryzen 5 5500 valorantta 75-80 derece

peki böyle bıraksam bi sorun olur mu
  2. Q

ryzen 5 5500 valorantta 75-80 derece

Genelde 70-80 arası gidip geliyo 80 in üstüne çıkmıyo bana biraz fazla geldi sizce normal mi işlemcinin kendi fanını kullanıyorum
  3. Q

Razer Blackshark V2 X 7.1 Aktifleştirme

Razerın kendi 7.1 uygulamasanını indirdim ve bir kod istedi kod normalde kutudan çıkan kartta yazması gerekiyormuş fakat hiçbiryerde yoktu heryeri inceledim bir bilgisi olan varmı ? ayrıca kulaklık usb değil jakk girişli
  4. Q

3500 Fiyat Bandında Bunlardan Hangi Monitörü Almalıyım?

Ben olsam asusu tercih ederdim şuan kullandığım monitör casper excalibur ve çok memnun değilim
  5. Q

1000 TL Kulaklık önerisi

Galiba fujin alıcam cevaplarınız için teşekkürler
  6. Q

1000 TL Kulaklık önerisi

Bütçem 1000 TL üstüne çıkamam fps oyunları için alıcam ses kasması iyi olsa sevinirim en başta blackshark v2x düşünüyordum ama onun hakkında kötü yorumlar gördüm anakartım gigabyte B550m
  7. Q

Bu sistem edit yapmak için yeterli mi?

Sormak istediğim bir şey var bu programla edit yapmak zormu? nerden başlanmalı?
  8. Q

Bu sistem edit yapmak için yeterli mi?

Kullanacağım program davinci resolve genelde 4k anime edit gibi şeyler yapıcam. Ekran Kartı:MSI RTX 3060 Ventus 2X 8G OC 128 Bit GDDR6 8 GB İşlemci:AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz Ram:XPG Gammix D30 8 GB 3200 MHz DDR4 2x Anakart:Asus Tuf Gaming B550M-PLUS AMD AM4 DDR4
  9. Q

Minecraft 0 fps sorunu

Minecraft modpack oynarken oyun bi anda 0 fpse düşüyo 1 2 saniye düzeliyor sonra tekrar 0 fps oluyor bu sadece oyunun içersindeyken oluyor ana menüdeyken hiç sıkıntı yok tüm driverlarım güncel ramde sıkıntı yok oyunun ayarlarıyla oynadım yinede düzelmiyor javada güncel bu sorunun sebebi sizce...
  10. Q

Mouse driver çalışmıyor

Mouseum delux m800 pmw 3389 driverını doğru yüklediğime eminim driverından yaptığım herhangibi işlem bi etki etmiyor rgb yi kapatıyorum kapanmıyor.
  11. Q

500-600 TL klavye önerisi

her marka olabilir rgb olması şart
  12. Q

13-14 Bin TL'ye fiyat performans hazır kasa önerisi.

İlk sistemi bende görmüştüm ama sanırım mağaza stokları da bitti Büyük ihtimalle ikinci sistemi alırım birde son olarak 5000 TL'ye monitor önerebilir misiniz?.
  13. Q

13-14 Bin TL'ye fiyat performans hazır kasa önerisi.

Oyun için alacağım herhangi bir şart yok.
Geri