|QTV| isimli üyenin son içerikleri

1. Q

Öneri Gaming koltuk önerisi.

Şimdilik lehim yaptırıp yerine oturttum, götürebildiği kadar götürsün, götüremediği yerde yenisini almaya karar verdim.
  2. Q

Öneri Gaming koltuk önerisi.

Merhaba arkadaşlar. XDrive bir oyuncu koltuğum vardı ve 4yıl sonra kırıldı, beni tartmadı. Bu yüzden yenisini alacağım. Kaliteli, beni tartabilecek bir oyuncu koltuğu önerisi yapar mısınız. Bütçem 8.000-9.000TL. Kilom 95.
  3. Q

Yardım İNTERNET SAĞLAYICISI ÖNERİSİ.

Superonline bakabilirsin. Ben de Superonline kullanıyorum, hiç bir problem yaşamadım. Sadece 2-3 gün önce akşam saat 20:30´dan sonra internet az çekiyordu, yani film, dizi izlemeyi geçtim. Filmler ve Diziler 144p´de başlamıyordu bile, aradım ve sinyal az çekiyor dediler. O da cam kablo zarar...
  4. Q

Yardım Iade veya değişim için seçeneklerden hangi mağaza daha iyidir?

Vatana gidip sorduğumda bana ASUS monitörlerde iade/değişim için 5 ölü piksel olması gerek dedi. Aslında 1 adet ölü piksel bile olsa iade veya değişim hakkım olması lazım, sonuçta sorunlu bir ürün.
  5. Q

Bu modelde fazla ölü piksel çıkıyormuş. Bazı kişiler 3-4 defa iade falan yapmışlar, o kadar uğraşmak istemiyorum.
  6. Q

Merhaba monitör almayı düşünüyorum, ancak nereden almalıyım pek emin değilim. Aklımda vatan ve Amazon var. Vatan'dan alırsam monitör 400TL kadar daha ucuza geliyor ve Vatan'dan alırsam elden satın alacağım. Amazon da 400TL daha pahalı ancak birçok kişi ölü piksel vb, durumlarda Amazon'un vatana...
  7. Q

Çözüldü✓ 4070 super + ryzen 5 7500f

Les GOLD´u fazla izlemişsin. :D Sistemi her şey dahil 43K seviyesine satabilirsin. İndirim yaparsan ile 40K´ya kadar da inebilirsin.
  8. Q

Yardım MSI G272QPF E2 Monitör alınır mı?

Dostlar merhaba. Monitör almayı düşünüyorum. Sizce "MSI G272QPF E2" monitör alınır mı? Normalde ASUS ROG STRİX XG27ACS almayı planlıyordum ancak bunu önerenlerde oldu. Ayrıca MSI G272QPF E2´de G-SYNC kullanabilir miyim? Sizce XG27ACS mi alınmalı yoksa MSI G272QPF E2 mi alınmalı?
  9. Q

50k hazır sistem önerisi

Siz 7800XT alabilirsiniz. Saf kas olarak güzel F/P bir ürün ancak 2K´da 4070 Super ve 5070 kadar uzun gitmez.
  10. Q

50k hazır sistem önerisi

Ben 4070 Super´i adama dayatmıyorum ki. Bütçesi 50K´yı geçmiyor ise 4070 Super önerdim zaten. 2K geçiyor ise 5070 alabilir.
  11. Q

50k hazır sistem önerisi

7800XT´mi önereceksiniz. Arkadaşın bütçesi belli, 46,5K´ya 7800XT alacağıma 50K´ya 4070 Super alırım.
  12. Q

50k hazır sistem önerisi

Evet bulunur. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lenovo-legion-r27qe-67c5gac1tk-27-0-5-ms-2k-pivot-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,785535012.html Hepsiburadan üzerinden sipariş et. Ölü piksel çıkarsa iade/değişim yapman daha kolay olur.
  13. Q

50k hazır sistem önerisi

Pek sanmam. Ekonominin durumu belli, ayrıca kart TR´de çok ilgi gördü yani fiyatı düşmeyecektir.
  14. Q

50k hazır sistem önerisi

9070 almanı öneririm. FSR4 zaten DLSS3 kadar iyi hatta muhtemelen daha bile iyi. DLSS4´e rakip sayılır. 9070 saf kas gücü olarak 4070Ti Super seviyesindedir.
  15. Q

50k hazır sistem önerisi

2K daha ekleyerek 5070 alınabilir. Ancak sadece MFG´ye para verilmiş olur. RX 7800XT saf kas olarak güzel bir kart bile olsa, teknoloji olarak çok çok zayıf kalıyor. FSR3.1 rezalet. Yani 7800XT 2K´da uzun süre götürmez. Teknoloji ile 4-5 Yıl götürür. Ayrıca daha önce de belirttiğim gibi sapphire...
Geri