arkadaşlar tekrardan selamlar şimdi sorunu buldum ekran kartım maksimum 40 wattda çalışıyor fakat çekilen gücü yükseltemiyorum oyunun ayarlarını daha yükseğe çektiğimde watt artıyor fakat fps hala aynı kalıyor ayarları düşürdüğümde ise fps artmıyor hala aynı ekran kartının güç tüketimi azalıyor...
Donanım Arşivinin videosuna bakarak perfedge 5a sistemi aldım sistemde stokta sorun olduğu için bazı parçalar değişti ekran kartı palit değil inno3d oldu ve soğutucu da coolermaster ile değişti profesyonel bir şekilde valorant oynuyorum ve sadece oyundaki performansına bakarak aldım orada...
zaten 9060lı sistem biraz daha uygun ve işlemcileri birebir aynıydı amdli sistemin işlemcisini yükselttiğimde eşit fiyatlara geldi ama sanırım amdli olan sistemi alacağım her ikinize de yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Genellikle bilgisayarımda oyun oynadığım zaman valorant tarzı oyunlar oynuyorum fakat aynı zamanda unreal engine ile de uğraşıyorum iki sistem de 38bin civarında sizce hangisini almam daha uygun olur bir sistem sinerjide diğeri ise donanım arşivinin paylaştığı f/p sistem