quadrantshadow isimli üyenin son içerikleri

1. Q

İnceleme Oled monitörünüzün kaçıncı nesil olduğunu nasıl öğrenirsiniz?(QD-Oled ve W-Oled)

Hocam şöyle aslında senin yazdıklarını uzun uzun okudum. Ultrawide eski teknoloji ve panel teknolojisi eski sayende anladım teşekkür ediyorum 😂😂. Ancak çok uzun zamandır güzel bir oyun bilgisayarı kurma ve geniş ekranda oynama hayalim var o yüzden aslında tamamen keyfi bir istek benimki. Senin...
  2. Q

İnceleme Oled monitörünüzün kaçıncı nesil olduğunu nasıl öğrenirsiniz?(QD-Oled ve W-Oled)

Hocam forumda okuduğum kadarıyla monitör konusunda master yapmışsınız. 😂😂 Ultrawide bir monitör bakıyorum tavsiye edeceğiniz bir model olmaz mı? Hepsi eski teknoloji mi ?
  3. Q

5080-78003xd Monitör Önerisi

Hocam bende eğer ultrawide almazsam bunu alayım diye düşündüm ama ultrawide ekranlarla çok arada kaldım 1765101276 Hocam bütçemi birazdaha artırabilirken oled monitör alsam daha iyi değil mi
  4. Q

Hocam 50 ye kadar alabilirim, ultrawide monitör tavsiye eder misin? 1765100723 Hocam 50 ye kadar alabilirim, ultrawide monitör alma isteğim var ancak eminde olamadım. Genelde hikayeli oyun aralarda cs battlefield gibi fps oyunları oynarım.
  5. Q

Bilgisayarı yeni topladım. Monitör konusunda yardımcı olabilir misiniz? 4k mı veya 2k mı alayım? Fps 60 ın altında oynamaktan hiç keyif almıyorum. Bu sistem 4k 60 fps için yeterli gelir mi? Bir de ultrawide monitörler görünüş olarak hoşuma gidiyor. Ultrawide monitörün dezavantajı var mı, monitör...
Geri