QuaiWaT isimli üyenin son içerikleri

1. QuaiWaT

Öneri Oyun Odaklı Kaliteli MousePad Önerileri 🙏

Bunların 100x50 hali var mı ya
  2. QuaiWaT

Çözüldü✓ Wireless mouse önerisi varmıdır

Doğru ben bunu unuttum mesela. Önerdiğim mouse claw ve fingertip için. Palm da da kullanılır ama palm için biraz tepesi kısa
  3. QuaiWaT

20-25K bilgisayar önerisi

SSD: https://www.n11.com/urun/lexar-nm710-1tb-lnm710x001t-rnnng-pcie-gen-4x4-m2-nvme-ssd-49494268?magaza=dey-elektronik&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel RAM...
  4. QuaiWaT

Rica ederim. Dediğim gibi 1 yıldır kullanıyorum henuz bir sorunla karşılaşmadım batarya da gayet saglam. Sağ tık sesi sol tıka göre cok az fazla o yüzden sağ tık bozuk mu gibi bir düşünceye kapılmayın eğer bu konularda hassasiyetiniz varsa.
  5. QuaiWaT

Çözüldü✓ 4000-5000tl arası monitör önerisi

https://www.idefix.com/legion-r25f-30-67b8gacbtk-245-05-ms-full-hd-pivot-240-hz-monitor-p-6107464?vendorId=5177&ref=akakce&v=1.22.9 VA panel rahatsız etmez diyorsanız 240hz pivot düz monitör ve OC ile 280hz olabiliyor. Fakat ben bu bütcede 280hz OC ye alıp kullanmanızı önermem ghosting sorunu...
  6. QuaiWaT

Yardım Max 30k civardında gaming laptop öneririmisiniz

İşlemci güzelde 4060lı bir şeyde bulunabilir buna ya. 36k olan 8gb ram bir de
  7. QuaiWaT

Çözüldü✓ 100x50 Mouse Pad önerisi lazım

120x60 ta çok büyük geliyo diye buna bakiyim demiştim. Farkettim ki 100x50 cidden çok yokmus
  8. QuaiWaT

Yardım Max 30k civardında gaming laptop öneririmisiniz

bunu alacağıma 5000 serisini beklerdim
  9. QuaiWaT

https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?_pos=1&_psq=vxe&_ss=e&_v=1.0&variant=47501043695809 Bbende kullanıyorum düz R1 olanını (2. seçenek) gayet güzel mouse 1 yıl oldu alalı. Dongle alırsanız daha da iyi oluyor bu mouse. Sensorü ve switchleri bu fiyat bandındaki bilinen...
  10. QuaiWaT

Çözüldü✓ 100x50 Mouse Pad önerisi lazım

Arkadaşlar kumaşı kaliteli olan 100x50 boyutunda aşırı görselliği olmayan fakat düz renkte olmayan hoş tasarımlı bir mouse pad arıyorum. Speed mi control mü diye sorarsanız %50 control %50 speed arıyorum. Bütçe 1000 tl kadar
  11. QuaiWaT

İphone 13 Pro Max alınır mı?

Çok basit. Alınmaz.
  12. QuaiWaT

Mini klima ile ilgili sorular ve satıcılar

Şarj yok kabloya sürekli bağlı kablo giriside type-c 1717844931 Yurt dısından forma aldım 1 haftada geldi ptt 3 haftada getirdi (1 hafta kurban bayramı) 1717844946 düzeltiyorum ramazan bayramı
  13. QuaiWaT

Linkte sorun var gözükmüyor. Diğer kullanıcının attığı ürünün tahmini teslimati 25 Haziran yazıyor diye öyle dedim. Direkt Türkiyedeki satıcından alsam olmaz mı ki. Şanlıurfa 40 derece :censored:
  14. QuaiWaT

Aliexpress'ten ürün bekleyene kadar sıcaktan eririz herhalde o.O2
  15. QuaiWaT

Son zamanlarda İnstagram üzerinden mini klima satan bir çok sayfa görüyorum ve hepsi ayni ürünü satıyor aslında. Çok fazla türedikleri için bir şüphe oluşturdu bende ama bir kaç sayfa sonunda bu linkteki sayfanın ürününü almayı düşünüyorum. Sizce daha iyisi var mı aynı fiyata? Amacımda sadece...
Geri