qualityben isimli üyenin son içerikleri

1. qualityben

Ethernet Kablosu Önerisi

Tamam ya direkt amazondan ilk attığınız o ugreen'i alıcam. Teşekkür ederim.
  2. qualityben

Ethernet Kablosu Önerisi

Hocam 40 tane de kötü yorum var ama eminsiniz değil mi? Aslında her baktığımda kötü yorum oluyor. Bunu verdiğimde ping değerlerimi yeterince etkiler mi?
  3. qualityben

Ethernet Kablosu Önerisi

Trendyol, Hepsiburada'dan.
  4. qualityben

Ethernet Kablosu Önerisi

35mbps'lik paket kullanıyorum ancak evde kimse yokken de robloxta, minecraftta pingim baya yüksek ethernete geçen arkadaşlarıma etki etmişti ondan sordum siz hangi ethernete önerirsiniz 800e kadar bütçem var internetime iyi derece etki edecek bir ethernet lazım
  5. qualityben

Ethernet Kablosu Önerisi

Hocam zaten türk telekom fiber kullanıyorum ancak robloxta bile 150ms alıyorum
  6. qualityben

Ethernet Kablosu Önerisi

Hocam Amazon harici bir siteden demiştim farklı varsa atabilir misiniz bir de kesinlikle pingimi iyi bir seviyede düşüreceğine emin misiniz? 1781438185 "Amazon harici sitelerden"...
  7. qualityben

Ethernet Kablosu Önerisi

Merhaba. TürkTelekom son zamanlarda çok yavaş çekiyor normal şartlarda Wi-Fi USB ile 35mbps download / 8-9 upload alıyordum ancak Wi-Fi USB'm bozuldu ve Ethernet'e geçmeye karar verdim. Amazon harici sitelerden 10 metrelik kaliteli ethernet önerebilir misiniz? Bütçem ortalamanın...
  8. qualityben

Roblox robux satın alımı

İtemsatis 3D hocam. Bana 2D lazım.
  9. qualityben

Roblox robux satın alımı

3D olmayacak*
  10. qualityben

Roblox robux satın alımı

Selam kredi kartı aracılığıyla robux satın alacaktım fakat türkiyede olduğum için robloxun kendi sitesinden satın alamıyorum. Robux satın alabileceğim ve 2D Secure ödeme yöntemi kullanan bir site var mı?
  11. qualityben

Discord ID sorgu saçmalığı

Satıla satıla suyu çıkmışta ben kimle kavga etsem hepsinin elinde bir id query oluyor bende yapmak istiyorum
  12. qualityben

Olay dxta ile ilgiliymiş 1.3m, 1.5m, 3m kişilik datalar var ve bot sadece buradan arama yapıyor bunu öğrendim fakat acaba bu datalar nereden bulunuyor? 1772377592 bu dxtaları nereden bulabiliyorlar nasıl oluyor
  13. qualityben

Hocam e-devlet ile ilgisi yok.
  14. qualityben

Hocam bilmiyorum. Kullandığı panelin ücretsiz versiyonunu publishlemiş girdim baktım çoğu kişi çıkıyor ve gerçektende doğru infolar gidip kendilerine soruyorum. Nasıl olabiliyor bu?
  15. qualityben

Merhaba discordda bir sunucuda takılıyordum bir kişi ile kavga ettim ve hiçbir linke basmamama rağmen benim id'mden il, ilçe, ip(vpndeki ip), gmail, koordinat ve internet sağlayıcımı buldu. Bunu nasıl yapıyorlar? Discord veri mi satıyor? Hatta size açıkça şunu diyeyim ki ben de böyle bir şey...
Geri