qualityben isimli üyenin son içerikleri

1. qualityben

Roblox robux satın alımı

İtemsatis 3D hocam. Bana 2D lazım.
  2. qualityben

Roblox robux satın alımı

3D olmayacak*
  3. qualityben

Roblox robux satın alımı

Selam kredi kartı aracılığıyla robux satın alacaktım fakat türkiyede olduğum için robloxun kendi sitesinden satın alamıyorum. Robux satın alabileceğim ve 2D Secure ödeme yöntemi kullanan bir site var mı?
  4. qualityben

Discord ID sorgu saçmalığı

Satıla satıla suyu çıkmışta ben kimle kavga etsem hepsinin elinde bir id query oluyor bende yapmak istiyorum
  5. qualityben

Olay dxta ile ilgiliymiş 1.3m, 1.5m, 3m kişilik datalar var ve bot sadece buradan arama yapıyor bunu öğrendim fakat acaba bu datalar nereden bulunuyor? 1772377592 bu dxtaları nereden bulabiliyorlar nasıl oluyor
  6. qualityben

Hocam e-devlet ile ilgisi yok.
  7. qualityben

Hocam bilmiyorum. Kullandığı panelin ücretsiz versiyonunu publishlemiş girdim baktım çoğu kişi çıkıyor ve gerçektende doğru infolar gidip kendilerine soruyorum. Nasıl olabiliyor bu?
  8. qualityben

Merhaba discordda bir sunucuda takılıyordum bir kişi ile kavga ettim ve hiçbir linke basmamama rağmen benim id'mden il, ilçe, ip(vpndeki ip), gmail, koordinat ve internet sağlayıcımı buldu. Bunu nasıl yapıyorlar? Discord veri mi satıyor? Hatta size açıkça şunu diyeyim ki ben de böyle bir şey...
  9. qualityben

Zevkime uygun oyun önerisi

Merhaba oyun zevkim biraz karışık ve oyun önerisi arıyorum.Minecraft, RDR2, TLOU1/2, Detroit, FC26 oynadım/oynuyorum bu tarz 4-5 oyun önerisi.
  10. qualityben

15.000-20.000 TL civarı telefon önerisi

Bütçeyi az daha artırıp A56 alacağım teşekkürler.
  11. qualityben

15.000-20.000 TL civarı telefon önerisi

Merhaba 15.000 TL-20.000 TL civarı telefon arıyorum modern bir telefon hissi versin, 5G uyumlu olsun ve dışarıdan görünüşü güzel, şık olsun. *Kamera da önemli.
  12. qualityben

Bir kız benden hoşlanıyor mu nasıl anlarım?

Müdür yardımcılarını dinleyip buraya geldim şuan içimden gelen şey burayı btiirip hızlıca iş hayatına atılmak fakat önümde engeller var; Mesela benim ortaokulda da fen derslerim çok kötüydü ve burada fen 3 derse bölündü Fizik, kimya derslerim düşük matematik 54.6 ve daha sözlüleri var kalma...
  13. qualityben

Ben gastronomi istiyordum ve anadolu okuyup daha sonra 4 yıllık üniversiteye gidecektim fakat müdür yardımcıları önermedi ailem de beni dinlemedi ve MTAL'e gönderdi daha fazla arkadaşım olacağını sanmıyorum 2-3 arkadaşım var ve sınıf baya bolünük durumda 23 kişilik sınıfta 4 farklı arkadaş grubu...
  14. qualityben

Yorum baya iyi geldi ama şunu anlamıyorum. 1. dönem bitti ve hala benim kafamda ortaokul var arada 1 sene var fakat o zamanlar oynadığım oyunlara döndüğümde yine o zamanlar çocuk olduğum söylenebilir. Size açıkça söyleyeyim LGS'ye neredeyse hiç çalışmadım ve sıradan bir MTAL'de okuyorum buradaki...
  15. qualityben

Bence cesaretin varsa kankasına değil direkt kendisine söyle. 1767813046 Şakalar dalga amaçlı değil şaka ile karışık bir mesaj vermek için forumdakilere bunu anlatamadım bazı yaşanan şeyler yazıya dökülemiyor maalesef
Geri