QuanteFPS isimli üyenin son içerikleri

1. Q

RTX 3060 sistemde FPS düşmese bile oyun takılıyor

gigabyte MSİ RTX 2060 SUPER de var ondada aynı sorun avar
  2. Q

sıcaklık değerlerim normal işlemci 65 dereceyi geçmiyor soğutucu takılı zaten bilgisayarı yeni aldım chipseti ve ekran kartını güncelledim sadece
  3. Q

kingston beast 3600mhz 2x8gb samsung 970 evo plus RTX 3060 gigabyte b550m ds3h Ryzen 5 5600 Rust, Warzone 2 gibi oyunlarda FPS düşmese bile oyunuma saliselik takılmalar giriyor PC'yi değiştirdim yeni PC aldım hala bu sorun devam ediyor bir türlü çözemedim. Kafayı yedirtmek üzere bu sorun bana.
  4. Q

İşlemci soğutucusunu takarken ses geldi

çok teşekkürler strese girmiştim baya içimi rahatlattın
  5. Q

amd işlemciye kendi fanımı taktım ama taktığım vida direk anakarta etki etmeyen bir vida kendi soğutucunun kendi aparatına takılan vidayı sıkarken ses geldi işlemci falan çatlamış olsa çalışır mıydı?
  6. Q

İşlemci soğutucusunun vidalarını sıkarken tak diye bir ses geldi ama şuan bilgisayar sorunsuz çalışıyor bir sıkıntı olmuşmudur bazıları kesin bir şey olmuştur gibi konuşup beni strese soktu.Anakarta baktım biraz görünürde bi çatlak falan göremedim.
  7. Q

Ryzen 5 3600 işlemcimi 5600x'e yükseltmek mantıklı mı?

bilgisayarcıya götürsem anlar mı acaba sorunu veya vatan gibi büyük yerler arıza tespiti yapıyor mu?
  8. Q

temiz format attım ekran kartı sürücüsünü geforce experience den yükledim başka bir sürücü yüklemedim bide biosu güncelledim ama bir değişme olmadı
  9. Q

bilgisayardaki her şeyi değiştirdim ekran kartımı bugün garantiye göndereceğim ama ekran kartında bir sorun olduğunu düşünmüyorum testlerde değerler normal çıkıyor. Ama oyunlarda dikkat ettiğim ekran kartı ve cpu kullanımım birbirine çok yakın seyrediyor hatta bazen işlemci kullanımı geçiyor...
  10. Q

ekran kartım rtx 2060 super ryzen 5 3600 ile işlemci isteyen oyunlarda droplar oluyor sizce 5600x'e geçsem sorun düzelir mi? bilgisayardaki işlemci ve anakart hariç bütün parçaları değiştirdim bir türlü çözemedim dropu
  11. Q

Oyuna girince ekran kartımdan tiz bir cızırtı çıkıyor

1080p oynuyorum ryzen 5 3600 drop yapmaz diye düşünüyorum oc de yaptım ama tek değiştirmediğim parça işlemci kaldı sürekli değerlerin birbirine yakın gitmesi kafamı karıştırıyor.
  12. Q

garantisi duruyor değişim alabilir miyim ve performans etkiler mi çünkü baya drop yiyorum ben
  13. Q

Yardım RTX 2060 SUPER Ryzen 5 3600 Drop yiyorum

Ekran kartı ve işlemci kullanımı sürekli birbirine çok yakın hatta bazen işlemci geçiyor ekran kartını bu bir sorun mudur?
  14. Q

oyuna girdiğim zaman ekran kartımda bir cızırtı başlıyor çok tiz normal mi acaba ve ekran kartı kullanımım ve işlemci kullanımım sürekli birbirine çok yakın hatta bazen işlemci geçiyor oyunlarda droplar yaşıyorum. RTX 2060 SUPER RYZEN 5 3600
  15. Q

Yardım RTX 2060 SUPER Ryzen 5 3600 Drop yiyorum

yardımın için teşekkürler bugün müsait bir zamanda dediğini denicem.
Geri