Quanterex isimli üyenin son içerikleri

1. Quanterex

Max 10k Monitör önerisi

İyi forumlar arkadaşlar. OYUNCU MONİTÖRÜ arayışı içerisindeyim. Net olarak aradığım özellikler; IPS HDMI ve DP port 144hz Mümkünse QHD Ve mümkünse 27" Zahmet olacak belki ama ghosting mosting zart zurtları çok göze batmayacak bir model olursa çok seviinirim. Rica edecem kronik sorunlu Asus'u...
  2. Quanterex

Ekran kartının fanları dönmüyor

İyi günler arkadaşlar. Yeni işlemci aldım r5 5600 anakarta taktım ancak ekrana görüntü gelmiyor. Ancak 3400g ile denediğim zaman çalışıyor. Ekran kartının fanları dönmüyor. Pinler tam takılı hem anakarta hem ekran kartına. Napacağımı şaşırdım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  3. Quanterex

144 hz 1 ms IPS+FreeSync F/P Monitör Önerisi

bişey söyleyim mi monitör ateş ediyor. Ne kadar ? 1698622642 6250 tl imiş 2. el bi monitör için o kadar para veremem üzgünüm 0 daha pahalıdır tabii ki de ancak teşekkürler
  4. Quanterex

arkadaşım Aoc 24g2u 144 hz 1 ms bi monitör kullanıyor ve öneriyor sizce nasıl
  5. Quanterex

Sapphire 5700xt ve R5 5600 için Anakart Tavsiyesi !

imzandaki aorus anakartına baktım ancak yine de içimde bi soru işareti kaldı. bence onun fiyatına çok daha iyi bi soğutucu ve anakart alınabilir. marka model olarak önerilere sonuna kadar açığım kendimce bakarım tartarım alıcak olduğumu belirtirim yine de bütçeyi olduğunca minimal tutmakta çok...
  6. Quanterex

Bütçem Max 6.000 TL İyi Forumlar Başlık Gayet Açık Diye Düşünüyorum. Hem Blender 3D hem PhotoShop hem OYUN için kullanacağım.
  7. Quanterex

Silikonlu Kulak İçi Kulaklık Önerisi

İyi forumlar dilerim. Bir süredir sporda işte gezerken ederken kullanabileceğim yüksek ses seviyesi, ortalama üstü mikrofon kalitesi, donanımlı ve aynı zamanda ergonomik yapısıyla kulağı uzun kullanımlarda ağrıtıp kullanıcıyı üzmeyecek kulaklık arıyorum. Huawei Freebuds 5 alarak o pişmanlığı 1...
  8. Quanterex

Sapphire 5700xt ve R5 5600 için Anakart Tavsiyesi !

Herkese iyi forumlar dilerim. Yakın zamanda kendime yeni bi pc toplama kararı aldım yıllardır apu sistem kullanıyorum. Aldığım ilk ekran kartı aldım : https://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-radeon-rx-5700-xt-nitro-gddr6-8gb-256bit-dx12-amd-radeon-ekran-karti.html Ardından işlemciyi aldım ...
Geri