Merhaba arkadaşlar. Şuan Epic games'de rdr için büyük bir indirim var. Rdr 2 254 TL, RDRO 152 tl ediyor. Okuduğum bazı forumlarda RdrO alınca rockstar games istemcisi üzerinde story mod'un daha indirimli gelmesi. Bu durum hala devam ediyor mu? ediyorsa story mod kaç tl'den satılıyor?
Merhaba. Bilgisayarımda hali hazırda samsung'un m378a1k43eb2-cwe model 8 gb ram var. Aynı özelliklere sahip (cl,DDR,mhz) başka marka 8 gb ram alırsam sorun oluşur mu? almayı düşündüğüm ram ise Kingston KVR32N22S6/8. Bazi özelliklerine bakmak isteyen arkadaşlar için her ikisininde linklerini...
arkadaşlar merhaba. Anakartımın modeli msi B460m-a pro. Bilgisayarda bir tane sata ssd var fakat yetmiyor. Bir Tane hardisk alsam bunu anakart'a bağlayabilir miyim?
merhaba arkadaşlar bende google vds vardı. uzak masaüstü ile bağlanıyordum ama ip adresini değiştirdim ve birden bağlantı kesildi ve birdaha bağlanamadım. vds'i bir arkadaş vermişti acaba o arkadaş google hesabı ile giriş yapıp sanal makine'yi kurtarabilir mi? çünkü içinde 4 tane yazılım projem...
Evet Python öğrenip c# ye geçmeyi planlıyorum çünkü Python'da süslü parantez ve benzeri şeyler yok daha kolay bir yazımı var. Python öğrendikten sonra c# öğreneceğim çünkü c# ile kendi windows programımı geliştirip sql server bağlantısı yapabilirim
Merhaba, sql yazılım dili biliyorum (sql veritabanı yönetim dilidir) yani yazılım dillerine aşinalığım var. Sizce sql'den sonra c# mi yoksa Python mu öğrenmeliyim