i7 10700 kullanıyorum daha yeni macun değişimi yaptım
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_corsair-tm30-25-gr-termal-macun-ct-9010001-ww-1232251.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.79
Yük altında 60 65 derece oluyor...
Bilişenlerimde sorun oldunu zannetmiyorum sanırım sorun ya anakart da yada psu da bir bilgisayarcıya götürmem gerekli sanırım elimde denicek parça yok bu bana ne kadara patlar?
Farklı psu deneme şansım yok maalesef bir bilgisayarcıya mı götürsem?
1736810408
Teknik aletlerim maalesef yok kondanstörler normal duruyor yarın kafamı toplayıp tekrardan bakmayı denicem 2 saatir sorunu aramaktayım açıkcası fazlasıyla morelim bozuldu ve enerjim kalmadı
Merhaba dostlar
Oyun oynarken bir anda pc kapandı kapandıkdan sonra kasayı açtım herhangi bir yanık kokusu yok ekran kartını ram ssd hdd çıkardım bios pilini cıkartıp taktım fakat bir ilerleme göremedim
Pc güç duğmesine bastımda kasa ledleri 1 saniye yanıp sönüyor sadece anakart güç...
Yok hocam normal içinde gerekiyordu ama niyaet kendim nvidia ayarları ile oynarken buldum. İsteyen olurda Nvidia denetim masası > Surrond, PhysX Yapılandırması > Ekranları Surround ile yay > Yapılandır.
O konuda sorun yok hocam benım basettim mesela ETS2 oynarken 2 ekran oyunu geniş bi şekilde göstermesini istemem veya hikayeli oyunlar
1728501105
-- bu videodaki gibi mesela bunu nasıl yapıyorlar