Quantuq isimli üyenin son içerikleri

1. Quantuq

Yardım F/p termal macun önerisi

i7 10700 kullanıyorum daha yeni macun değişimi yaptım https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_corsair-tm30-25-gr-termal-macun-ct-9010001-ww-1232251.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.79 Yük altında 60 65 derece oluyor...
  2. Quantuq

Çözüldü✓ Oyun oynarken kapandı acılmıyor

Sorun psu daymış, çözüldü.
  3. Quantuq

Nasıl ve hangi parçalarını bilgilendirmeden değiştirdiler
  4. Quantuq

Bilişenlerimde sorun oldunu zannetmiyorum sanırım sorun ya anakart da yada psu da bir bilgisayarcıya götürmem gerekli sanırım elimde denicek parça yok bu bana ne kadara patlar?
  5. Quantuq

Ekran kartında sorun olsa çıkardımda işlemcimin dahilli grafik birimi ile çalışması lazım fakat çalışmıyor?
  6. Quantuq

Teşekkür ederim. İşlemcim apu ekran kartım ile bir sorun yok ekran kartını çıkartıp denedim
  7. Quantuq

Farklı psu deneme şansım yok maalesef bir bilgisayarcıya mı götürsem? 1736810408 Teknik aletlerim maalesef yok kondanstörler normal duruyor yarın kafamı toplayıp tekrardan bakmayı denicem 2 saatir sorunu aramaktayım açıkcası fazlasıyla morelim bozuldu ve enerjim kalmadı
  8. Quantuq

Merhaba dostlar Oyun oynarken bir anda pc kapandı kapandıkdan sonra kasayı açtım herhangi bir yanık kokusu yok ekran kartını ram ssd hdd çıkardım bios pilini cıkartıp taktım fakat bir ilerleme göremedim Pc güç duğmesine bastımda kasa ledleri 1 saniye yanıp sönüyor sadece anakart güç...
  9. Quantuq

Çözüldü✓ 2 monitörü tek yapıp uzatmak

Yok hocam normal içinde gerekiyordu ama niyaet kendim nvidia ayarları ile oynarken buldum. İsteyen olurda Nvidia denetim masası > Surrond, PhysX Yapılandırması > Ekranları Surround ile yay > Yapılandır.
  10. Quantuq

O konuda sorun yok hocam benım basettim mesela ETS2 oynarken 2 ekran oyunu geniş bi şekilde göstermesini istemem veya hikayeli oyunlar 1728501105 -- bu videodaki gibi mesela bunu nasıl yapıyorlar
  11. Quantuq

Merak ettiğim bir soru var 2 adet 27 inç monitörüm var yan yana, 55 inç bir monitör gibi uzatmak mümkün mü?
  12. Quantuq

Discord'un uygulamasını nasıl pc de kullanabiliriz? (erişim engeli ile alakalı)

Direkt vpn ile erişebilirsin fakat ücretsiz bir vpn ile denemeni önermem.
  13. Quantuq

Bilgisayar kasmaları

Anladığım kadarıyla, güç seçeneklerinden dengeli modunu mu kullanıyorsun?
  14. Quantuq

Bilgisayar kasmaları

1 haftadır
  15. Quantuq

Bilgisayar kasmaları

Aynı hocam. 1720305919 Windows güncellemesinden kaynaklı olabilir mi?
Geri