quarcysale isimli üyenin son içerikleri

1. Q

Surekli mavi ekran hatasi aliyorum..

minidump dosyasi dosya
  2. Q

Surekli mavi ekran hatasi aliyorum..

Uzun zaman once Windows 11'e gectim ve o gunden beri surekli mavi ekran yiyorum. Bir ara format attim kisa sure duzeldi tekrar basladi parolayi girmeme izin bile vermeden direkt yeniden baslatiyor PC'yi. 1 aydir bu sorun yoktu PC'yi baska eve tasidim tekrar basladi. Bazilari BIOS guncelle dedi...
  3. Q

YARDIM NASIL FORMAT ATABILIRIM?

Win11 bilgisayarim surekli mavi ekran veriyor hatada windows dosyalarinin bozuk oldugunu soyluyor. format atiyim dedim abim flash ile format at dedi ama sorun su pcyi acamiyorum mavi ekran veriyor. pcyi acmadan format atmak mumkun mu?
  4. Q

18 yaşında banka hesabı açmak

o hesap var ztnde onda pek bişey yapılmıyor benim istediğim 18 yaş üstü olan banka hesabı
  5. Q

18 yaşında banka hesabı açmak

şubat 20 2007de doğan birisi o tarih geldiğinde banka-kripto hesabı açabilir mi yoksa 18i doldurması mı gerekli
  6. Q

Monıtorun hoparloru çalışmıyor

bi fark olmadı gibi
  7. Q

Monıtorun hoparloru çalışmıyor

asus vp249qgr modelini kullanıyorum uzun zamandır. hoporloru de kullanıyodum çalışıyodu ama şimdi ne olduysa hoparlor pcden kayboldu ses denetim masasında da gözükmüyor çözümü olan varmı
  8. Q

Vpnsiz Discorda erisim ?

beyler ben zaten girebiliyoeum pcde rahatca lutfen postu iyi okuyun telefondan dpi ve vpn olmadan girisi soruyorum
  9. Q

Vpnsiz Discorda erisim ?

evet gittigim evdekide turknetti
  10. Q

Vpnsiz Discorda erisim ?

Mrb normalde goodbyedpi kullaniyorum kendi evimde discorda girmek icin. bir misafirlige gittigimde wifi uzerinden tum sitelere giris yapabiliyordum discord dahil bu nasil mumkun oluyor?
  11. Q

INTERNETIM KESILIP DURUYOR

düzeldi galiba çok saol be kral
  12. Q

Pcde internet çekmiyor ama telefonda çok iyi

pcde oyun oynarken fln ping cıkıyor
  13. Q

Çözüldü✓ MONITOR EKRANI BAZEN GELMIYOR

Kabloyu degistirdim sorun cozuldu saolasin hocam sanada
  14. Q

bu sorun olduktan sonra duzelmisti suan tekrar ayni dedigin olabilirmi
  15. Q

Sorunsuz calisiyodu monitor bir kere hdmi kablosunu cikarip tvye bagladim o gunden beri pc calisiyor ama ekran gidiyor kabloyla baya oynarsam calisiyor felan duzeltmenin yolu yokmu asus vg249qgr
Geri