Uzun zaman once Windows 11'e gectim ve o gunden beri surekli mavi ekran yiyorum. Bir ara format attim kisa sure duzeldi tekrar basladi parolayi girmeme izin bile vermeden direkt yeniden baslatiyor PC'yi. 1 aydir bu sorun yoktu PC'yi baska eve tasidim tekrar basladi. Bazilari BIOS guncelle dedi...
Win11 bilgisayarim surekli mavi ekran veriyor hatada windows dosyalarinin bozuk oldugunu soyluyor. format atiyim dedim abim flash ile format at dedi ama sorun su pcyi acamiyorum mavi ekran veriyor. pcyi acmadan format atmak mumkun mu?
asus vp249qgr modelini kullanıyorum uzun zamandır. hoporloru de kullanıyodum çalışıyodu ama şimdi ne olduysa hoparlor pcden kayboldu ses denetim masasında da gözükmüyor çözümü olan varmı
Mrb normalde goodbyedpi kullaniyorum kendi evimde discorda girmek icin. bir misafirlige gittigimde wifi uzerinden tum sitelere giris yapabiliyordum discord dahil bu nasil mumkun oluyor?
Sorunsuz calisiyodu monitor bir kere hdmi kablosunu cikarip tvye bagladim o gunden beri pc calisiyor ama ekran gidiyor kabloyla baya oynarsam calisiyor felan duzeltmenin yolu yokmu
asus vg249qgr