Rusttan ban yediğim için spoofer kullandım. Bu yüzden windows güncelleyemiyorum ve Microsoft Store kullanamıyorum. Valorantta mesela ban 3 ay sonra kalkıyormuş Rust için bu durum geçerli midir?
Yok bunu sormuyorum. iki hesabım olacak ya, birisi yeni, birisi eski. Spoofer kullandıktan sonra yeni ve eski hesaplar arasında geçiş yapsam, yani banlı olan hesapki diğer oyunları oynamak için o hesaba girersem sorun olur mu? Yeni hesap da ban yer mi onu sormaya çalışıyorum.
Dün gece rusttan ban yedim. İnandırıcı olmayabilir ama gerçekten dün gece de pc den trojen temizledim ve dc den arkadaşlara falan mesajlar gitmiş. Sebebi bu olabilir veya Logitech mouse ile ufak bi makro kullanıyordum tuş makrosu tarzında. Ondan ban yemiş de olabilirim. Facepunch'a ticket açtım...
Ryzen 5 7600x
4080 ekran kartı
32gb 5600mhz ram
sdd
Bu sistemde CS de 150 fps alıyorum. Çözünürlük değiştirsem de sorun aynı. Sebebi nedir bilen var mı?
Cyberpunk oynanabilir halde ve hikaye gayet tatmin edici yeni DLC ile beraber.
RDR oynamadıysanız başyapıttır.
Kingdom Come Deliverance biraz zordur ama hikayesi ve yan görevlerini ben sevmiştim.
Days Gone güzel oydundur.
Heavy Rain, Beyond two souls detroit'e çok benzeyen oyunlar ve hikayeleri...
İlgili yeri açtığımda Varsayılanları Geri Yükle diye bir seçenek göremedim.
1718401459
Sanırım ürünü iade edeceğim.
1718402255
Sorunu çözdüm. Dediğiniz gibi HDR kapatılması gerekiyormuş. Ben Lenovo'nın software'ından HDR'yi kapatmıştım. Windows'tan kapattım düzeldi. Teşekkür ediyorum yardımcı...