Quartzz0 isimli üyenin son içerikleri

1. Q

24" 144 Hz Monitör Tavsiyesi

Şuanda 75Hz Monitör kullanıyorum ve monitörümü yükseltmek istiyorum fakat hangi monitör tercih etmeliyim karar veremiyorum. Birçok forumda mprt - gtg gibi konuları okudum ve kafam iyice karıştı. Biraz araştırma yaptım ve birkaç tane monitör buldum.Bu İşlerle uğraşan arkadaşlar fikirlerini...
  2. Q

Max 28k Fiyat Sistem Önerisi

Birçok Siteye baktım Fakat düzgün bütçeme uygun bir sistem bulamadım. İşlemci Olarak Ryzen 5 5600(X) veya Ryzen 5 7500F gibi işlemci ve ekran kartı olarak Nvidia Bir ekran kartı tercih ediyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Ayrıca Attığım sistem iyi midir ...
  3. Q

Game Garaj Güvenilir ve Kaliteli midir

İlk defa hazır sistem alıcağım ve hangi sitenin daha iyi ve güvenilir olduğuna karar veremedim. Hazır sistem ararken karşıma game garaj çıktı ve bütçeme uygun bir sistem buldum fakat montaj,kargolama veya ödeme konusunda güvenilir midir bilmiyorum. Bazı forum ve konularda montajda sorunlar...
  4. Q

Bu Sistem İyi midir ?

Evet ya sen 2 tane sistem atmıştın Galax 4060ti olanını o da iyi ama galax a pek içim sinmedi. 800 tllik fan dahil 27k civarında Amd Nvidia farketmez sistem önerirsen iyi olur
  5. Q

Bu Sistem İyi midir ?

Direkt 4060tan mı bahsettin anlamadım ama power supply'a 1600tl fln eklediğimde o kadar oldu. 1703181171 https://www.gaming.gen.tr/urun/330122/gaming-7500f-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-oc-8gb-white-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu nasıl ?
  6. Q

Bu Sistem İyi midir ?

https://www.gaming.gen.tr/urun/339199/pardus-4060-amd-ryzen-5-7500f-mpk-msi-geforce-rtx-4060-oc-ventus-2x-black-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bu Sistem İyi Mi ? Fiyatın Bu kadar şişmesinin sebebi Kasaya Bağlı PSU'nın stoğu bitmesinden dolayı
  7. Q

İncehesap.com Güvenilir midir?

Bu yeterli olur mu https://www.gaming.gen.tr/urun/384725/thermalright-assassin-x-120-refined-se-tl-c12c-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
  8. Q

7500F için 120mm'lik Kule tipi soğutucu olur mu yoksa sıvı soğutucu şart mı
  9. Q

Bende öyle isterim ama şuan staj maaşım ile sistem topluyorum o yüzden şuanlık hazır sistem toplamak daha mantıklı geliyor
  10. Q

Eğer iyi mi diye söyleyebilirseniz iyi olur
  11. Q

Bu sistemi bende gördüm fakat arkadaşıma danıştığımda Galax'ın Bilinmedik olduğunu söyledi ve ne yalan söyleyeyim bende ilk defa gördüm iyi midir bilmiyorum
  12. Q

Max 27k
  13. Q

Yani Amdde olur fakat o tarafa pek aşina değilim eğer güzel bir sistem olursa olabilir.
  14. Q

Yıl olmuş neredeyse 2024 fakat ben internetten ilk defa sistem aldığımdan dolayı içimde biraz tedirginlik var. Deneyimi olan kişiler yardımcı olursa sevinirim. Almak İstediğim Sistem...
Geri