Quatroos isimli üyenin son içerikleri

1. Q

Steelseries artics nova 7 wireless almak mantıklı mıdır?

Nova 7 yapabilirim ama arasında kaldım başka marka varmıdır boyle hem şık duran hemde iyi olan steelseries bass konusunda yavan kalıuormuş bide micrafonda çoğu yerde bunlaro gördüm
  2. Q

Peki mikrofonu ses kalitesi filan nasıl hem ps5 ye kullanocağım hem dışarkda
  3. Q

Hem dışarıda kullanabilecdğim hem ps5 te hemde pcde kullanacağım bir kulaklık arıyorum tws de olabilir ama çok bulamadım kulaküstüne yöneldim görünüşü ve hafifliği sebebiyle steelseriese yöneldim mikrofonu kötü diyorlar genelde ytde incelemelerine baktığım zaman öyle kötülüğünü görmedim sizce bu...
  4. Q

Kulak içi kulaklık önerisi

Önceden qcy marka kullanıyordum iyi idare ediyordu yine ama şimdi tekini kaybettim ve yeni kulaklık alacağım şöyle max 2000 tl zorlasam 2500 tl ye kulaklık arıyorum f/p ürün varmıdır kalileti ses olsun
  5. Q

S25+ s25 ultra karsilastirma

Tabi fwrkliliklar var ama o paraya degermi butcemi zorlamaya degermi ondn emin deilim
  6. Q

S25+ s25 ultra karsilastirma

S25plus hosuma gidiyor s25 ultrayla wrasindaki tek fark kamera 15-20k fark var aralarinda sirf kamera icin bu fiyat vermeye degermi s25 plus 55k s25 ultra 70 k
  7. Q

Oneplus nord 3 5g iyi midir?

Limit maks 30k fotoğrafta iyi olsun arada oyunda oynuyorum
  8. Q

Peki oppo reno 14f 5g Alınır mı?
  9. Q

Oppo Reno14 F 5 G bu modelde vardır ikisi srasinda kaldim
  10. Q

https://www.hepsiburada.com/oneplus-nord-3-5g-256-gb-16-gb-ram-oneplus-turkiye-garantili-siyah-p-HBCV00005CIWQ8?magaza=NASA%20%C4%B0LET%C4%B0%C5%9E%C4%B0M&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqte...
  11. Q

Hala growtopia oynayan varmi?

Can sıkıcı hale geldi artik
  12. Q

Logotech f310 ps5 uyumlumudur

Hmm deneyeyim bi 1753178354 Uyumlu degil buna ozel uyumla hale getirck bir aparat varmidir
  13. Q

Hala growtopia oynayan varmi?

Ben arsda sirada giriyorum ama oyun artik full illegal dolandiricilar var
  14. Q

Logotech f310 ps5 uyumlumudur

Bu gamepad ps5 uyumlumudur eger uyumlu degilse bunu uyumla hale getirecek bir aparat varmidir
  15. Q

📢 Yeni Ekip Kuruldu – Aktif ve Eğlenceli Oyuncular Aranıyor

Bende katılırım ekip oyunlari filan oynariz
Geri