Queen_of_void isimli üyenin son içerikleri

1. Queen_of_void

Monitör arkası Silikonlu Led aldım

Monitör arkasına yapıştırdığım Silikon Ledim biraz ısınıyor gibi acaba monitöre zarar verir mi. Ama zaten ön alt tarafı hep sıcak oluyor kafam karıştı
  2. Queen_of_void

EA de download simgesi aktif değil

Xboxda PC game pass aldım. İt takes two indirmek istediğimde EA yönlendiriyor fakat download simgesine tıklanmıyor. Diğer oyunlarda denedim o buton aktif. Nası çözücem
  3. Queen_of_void

Yardım Aynı RTX 3070 Farklı Fiyatlar Neden?

Hepsiburada da Asus Geforce TUF-RTX3070- 8Gb 16 bin tl Amazonda ASUS GeForce Dual RTX 3070 8 GB 24 bin tl TUF Dualden daha iyi değil mi nası hem düşük hem bu derece fiyat farkı oluyor kafam çok karıştı
  4. Queen_of_void

Yardım ASUS RTX 4060 Modellerinin Karşılaştırılması

o zaman pahalıya gitmeye gerek yok
  5. Queen_of_void

Yardım ASUS RTX 4060 Modellerinin Karşılaştırılması

ASUS GeForce RTX 4060 DUAL-RTX4060-8G 8GB GDDR6 128bit HDMI 3xDP DLSS3 Ekran Kartı ASUS DUAL-RTX4060-O8G-EVO NVIDIA GEFORCE RTX 4060 8GB GDDR6 128bit 2535MHz OC HDMI 3xDP DLSS3 Ekran Kartı bu ikisi arasında 3 bin tl fark var aynı model değil mi
  6. Queen_of_void

İkinci el ekran kartı testi

Bilgisayar topluyorum ramlerim ve ekran kartı hariç her şey sıfır. Ekran kartını ikinci el almak istiyorum fakat kendi yöntemlerimle nasıl açılıp açılmadığını anlarım. Bilgisayarcıya mı götürsem kontrol ettirmeye yoksa kendim yapabilir miyim? Hangi noktalara bakmam gerekir ve hangi programları...
  7. Queen_of_void

7500F ve AMD Radeon RX 6700XT 12GB darboğaz yapar mı?

Ryzen 5 7500F ve AMD Radeon RX 6700XT 12GB ekran kartı ile darboğaz yapar mı? Uyumlu mu
Geri