Queks isimli üyenin son içerikleri

1. Queks

Xiaomi Pad 7 Alınır mı ?

Benim için özellikle dikkat ettiğim konu bu 1080p bana yansıtması lazım ve daha Huawei telefon kullanıcısı olarak söyleyim bazı uygulamalar indiremiyordum play store dışında başka bir yerde yoktu o uygulama
  2. Queks

Xiaomi Pad 7 Alınır mı ?

Ailem de kullanacağı için indirmekten yana sıkıntı yaşayabilirler belki öyle düşündüm
  3. Queks

Xiaomi Pad 7 Alınır mı ?

Kullandınız mı memnun musunuz
  4. Queks

Xiaomi Pad 7 Alınır mı ?

Hocam huaweileri beğeniyorum ama google sıkıntısı olduğu için çok öncellik vermek istemiyorum
  5. Queks

Xiaomi Pad 7 Alınır mı ?

merhabalar bu ürünü almak istiyorum yapacağım şeyler ara ara oyun oynamak, film, dizi, dil eğitimi gibi şeyler açıkçası eve alacağım ev halkı içinde kullanışlı olması için sizce uygun mudur ? Ve tavsiyeniz varsa eğer tavsiyenizi de alabilirim bütçe olarak maks bu ürün kadar...
  6. Queks

Windows 11 Geçmek İstiyorum Olmuyor Yardım Eder Misiniz

hocam nasıl yapıldığını bilmiyorum
  7. Queks

Windows 11 Geçmek İstiyorum Olmuyor Yardım Eder Misiniz

böyle bir sıkıntıyla karşılaşıyorum ne yapmam gerek
  8. Queks

Fiyat performans tablet önerisi

tamamdır hocam teşekkür ederim bir de bir sorum daha olacaktı kız arkadaşımda xiaomi pad se var buna uygun avuç içi destekli kalem lazım var mı bildiğiniz
  9. Queks

kalem olursa iyi olur ama çok önemli detay değil bir pad 7 derken hangi marka
  10. Queks

selamlar çok fazla bir şey yapmıyacağım tabletle sadece film ufak tefek oyun bir de arada bir edit tasarım çizim gibi şeyler okul okumuyorum keyfi yapacağım var mı tavsiyeniz mask 15k yanında kılıfı falan olursa süper olur
  11. Queks

Windows 11 işletim sistemine nasıl geçerim

windows 11 nasıl kurarım win 10 kullanıyorum ve bana hiç güncelleme için bir şey gelmedi nasıl yaparım
  12. Queks

Soracak başka bir yer bulamadığım için buraya soracağım

kötü bir şey olduğu için dememiştim çok fazla düz olmasını istemediğim için sordum 1753895760 büyük ihtimalle benim yazmamı bekliyor yazdığım an dönüş yapar ama konuşmak için konu lazım
  13. Queks

Soracak başka bir yer bulamadığım için buraya soracağım

çalıştığım yer hastane bölgesi hastanede çalışan bir kız var instagramdan buldum ekledim kabul etti şimdi yazmayı düşünüyorum ama nasıl bir başlangıç yapabilirim ? ( selam , merhaba tarzı yazmak istemediğim için soruyorum )
  14. Queks

Iphone 15 alınır mı ?

kral zaten derdim 14 pro almaktı ama dediğim gibi piyasa da 14 pro bulamıyorum
  15. Queks

Iphone 15 alınır mı ?

katılıyorum hocam iphone ciddi anlamda hakkını veriyor 60 hz telefon zaten kullanıyordum yine kullanırım
Geri