Quepardo isimli üyenin son içerikleri

1. Quepardo

Yurtdışı iphone almak mantıklı mı?

Hiçbir sorun olmaz 4 ay iki telefonla gezmek kimseyi bozmaz zaten iş hayatında 2 telefon gezmeye alışıyosun Hanzo diyen arkadaş 3 ıq muhtemelen 2 telefon gezmeyi nasıl bi aşağılamaya çevirebilirsin insan algılayamıyor gerçekten 2. telefonu android de alsan iphone da alsan sorunsuz geçinirsin...
  2. Quepardo

Yarı fiyata vp diyor güvenilir mi

İnstagramında da bunu sormuşlar şansı değil sansi diyor tedarikçi ismiymiş dediğine göre
  3. Quepardo

Yarı fiyata vp diyor güvenilir mi

Site gamelobi.com instagramda bir sürü yorumu falan vardı ay sonuna kadar bonus olayı olduğu için bi düşündüm yoksa fiyatlar dolandırıcı gibi farkındayım Alışveriş yapan duyan var mı
  4. Quepardo

REKABETÇİ OYUNA YÖNELİK MONİTÖR

teşekkürler yardımın için başka fikir yoksa şu ana kadarki seçenekler içinde g4 bana da en yatkın geleni
  5. Quepardo

240 şart değil 200 de olur ama niyetim bir monitör aldığımda bir daha almam gerekmesin hikayeli oyunlar için tv kullanıyorum 4k normal gezinme için laptop ekranı genelde yetiyor bir de the finals cs valo gibi oyunlar için böyle bir monitör istiyorum kullanım amacını da göz önüne alınca hangisi...
  6. Quepardo

VA daha önce hiç kullanmadım genelde hep ips tercih ettim ama nasıl olur bilemedim o yüzden bi de samsung ile kıyaslayınca hangisi daha iyi olur samsunga baktığımda çünkü kutu hasarı var deniyor sadece ürün sıfır diye varsayıyorum o yüzden
  7. Quepardo

Önerebileceğin model var mı benzer bütçede eski olsa bile yan yana koyunca viewsonicten iyi gözüküyor kağıt üzerinde o yüzden bu indirimle ilgimi çekti
  8. Quepardo

[H3 id='Samsung+Odyssey+G4+LS25BG400EUXUF+25+1ms+240Hz+monitr+u+anda+amazon+depo+ile+5500+e+denk+geliyor+2.+el+ama+sadece+kutuda+hasar+var+deniyor+bu+monitr+hakknda+fikrin+var+m+buna+da+olumlu+bakyorum']Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1ms 240Hz monitörü şu anda amazon depo ile 5500 e denk...
  9. Quepardo

bu bütçelerde ips güzel monitörü yok maalesef tn panel düşünmüyorum o yüzden hiç bakmadım
  10. Quepardo

Dostlar bende 1 tane 65" tv var dizi film ve hikayeli oyunlar için laptop kullanıyorum rtx 3070 ve i7 10875h var laptop ekranı aslında güzel 2k 165hz ama ben büyük monitör düşünüyorum aklımda 24" 240hz bir şey var Bu monitörü düşünüyorum kullanan var mıdır ya da daha iyi önerisi olan
  11. Quepardo

Ebay Alışveriş Hakkında Bilgi Lazım

Dostlar ebay ile bu ekteki ürünü almayı düşünüyorum Gümrükte ek vergi çıkar mı süreç nasıl bilgilendirir misiniz ? Şu anki hali ile ürün kargo dahil 530 tl gözüküyor türkiyede gri renk bulamadığım için burdan sipariş ermek istiyorum
  12. Quepardo

30-60 Civarı Bütçeye En F/P Oranlı Laptop Önerisi İstiyorum

Dostlar iş gereği masaüstümü satma kararı aldım yerine laptop koyacağım bütçe 60 ı geçemez ortalama 30 civarlarında oyunları rahat oynatan mümkünse ekranı büyük bir şeyler arıyorum Aşağıdaki laptop güzel gözüküyor ama parasını hakeder mi daha ucuz ama daha f/p öneriniz var mıdır ? Fiyatı 61.584...
  13. Quepardo

Masaüstüme laptop takası değerlendirme

Dostlar imzadaki sisteme sahibim ilan numarası koyamıyorum reklam olmaması adına Ekteki laptop + 5 bin takas teklifi geldi sizce nasıl bir laptoptur 25-27 civarı eder mi yorumlar mısınız? Mesleki gerekliliklerden ötürü laptoba döneceğim kasamı 32.5 a koydum sahibindene buna göre yorumlarsanız...
  14. Quepardo

Yurtdışı İphone Kullanım İçin Router

Kafamdaki sorun sadece kendi telefonumda wifi bağlıyken sim çıkartınca herhangi bi arama veya arama yönlendirme vs göstermiyor cihaz için ekstra 1 sim daha almak gerekiyo galiba
  15. Quepardo

Yurtdışı İphone Kullanım İçin Router

sms bu görseldeki cihaza geliyormuş yorumlarına baktığım kadarıyla ama ikisinde de var mı yoksa 2 bin olanda mı sadece bilmiyorum aramalar gezinme vs normal telefondan 1727515295 uçak moduna alıp buna bağlanıyormuşsun direkt bildiğim kadarıyla wifi şifre vs cihazın kapağını açtığında yazıyor...
Geri