Elimde beyaz 5080 var. Beyaz bir kasa yapmayı planlıyorum.
RAM
Anakart
PSU
Bu parçaları almayı düşünüyorum, alternatif öneriniz var mıdır? PSU'da A tier olarak ATX 3.1 ve PCIe 5.1 desteği olmasını isterim. Bütçe olarak pek sorun yok ama olabildikçe işimi gören F/P parçalar arıyorum.
Zorluk çıkarmak isteyen her türlü çıkarır orası öyle ama yanma garantisi verdikleri zaman, bir sorun olduğunda ürünü kabul etmediklerinde, THH'ye başvururken daha rahat bir sonuç alma şansımız olacak. THH'ye gidip; "Bu marka yanma garantisi veriyor ama benim monitörümü kabul etmiyorlar."...
Ben bu monitörü kullanıyorum. VESA desteği, 400 Nits parlaklık ayarı var. Genel olarak parasına kıyasla memnunum. 2023 modeli yerine bunu alma nedenim 4 adet USB 3.0 portu olmasıydı. Kablosuz cihazları şarj ederken rahat oluyor. Bu fiyata USB 3.0 HUB, 400 Nits, 1440p, 170 Hz, IPS monitör beleş...
Fırsat: Acer 27" QHD Monitör, ZeroFrame, IPS, 170Hz, 400nits, 2ms - 0.5ms, UM.HX2EE.V23 https://amzn.eu/d/ivS2Qdz
Ben bu modeli aldım, Amazon resimlerinde de USB hub var gözüküyor. Kargoya verilmiş, yarın ya da cmtesi gelir.