querencia isimli üyenin son içerikleri

1. Q

Hadi mi inial mı? Hangisini önerirsiniz?

veli izinli papara. üzmez.
  2. Q

Spotify a dinlemek için şarkı yükleme

farketmez herhangi bi mp3 dosyasini ekleyebilirsiniz. zaten zor bisey degil. cihazdaki ses dosyasini calistiriyor.
  3. Q

Ölüm Korkusunu Nasıl Yenebilirim?

bende sahsen tam olarak ayni fikirdeyim ama olumden korkmuyorum. bu zamana kadar hep insanlardan izole hayat yasiyordum. ama simdi biraz acildim. en fazla ne olabilir. en fazla ölürüm diyip geciyorum. rahatlatiyo. bedenin sonsuzluga gitmesi yinede garip geliyo tabi
  4. Q

Testosteron Harcama Hakkında

valla bilmiyorum hocam bende onların yalancısıyım da, en azından çekmezsek kaybetmemiş oluruz herhalde
  5. Q

bi denemek lazim hocam bakalim eywallah tesekkurler hayirli geceler
  6. Q

dogru hocam da ben izleyip cekmeyecem, eger cekmek istersem izlemem. yani karisik biraz ama, oyun vakti ile mast vakti ayri olucak yani
  7. Q

Sorgu panelleri kullanan birisi başka birisinin telefonuna erişebilir mi?

panel dediğimiz şey doğru. kişisel veriler zaten açıkta isteyen indirip sorguluyor (cihaz iosmuş simdi farkettim. ios olduysa daha iyi en azından yazılımsal yolla ele gecirme ihtimali daha az. ama icloud vs çalındıysa yine ihtimali var tabi) telefona erişme konusu fiziksel ve sosyal...
  8. Q

şimdi masturbasyon yapmak, göreceli olarak zararlı (aşırı yapılırsa). yetiskin icerikler izlemek de mental olarak zararlı. şimdi şöyle bi konu. yetişkin içerikleri değilde, yetişkin oyunları (bildigimiz bilgisayar oyunu olan) oynayıp masturbasyon yapmasak ne gibi yararı zararı olur. hani bazı...
  9. Q

Hayat Kaygısı

biraz oyle.
  10. Q

Hayat Kaygısı

bana mi dediniz hocam
  11. Q

Hayat Kaygısı

bende oda yok. o yuzden bu kaygilar. 1738155480 bana mi dediniz hocam 1738155480 bana mi dediniz hocam
  12. Q

Hayat Kaygısı

hap da alamiyoz ya isten cikarirlarsa LWDJQPZKELGKWKZ ya bagimli olursam , ya ehliyet giderse , ya keş olup gidersem falan filan ohoooooo. nesemizi kaybetmedik en azindan.
  13. Q

Hayat Kaygısı

daha isle baslamadim kaygiliyim, calissam hem zaman yonetimi hem ya cikarirlarsa diye kaygili olacagim, cikarsam bidaha is bulabilecekmi diye kaygili olacagim, kendi isimi kursam ya batarsam diye kaygili olacagim. zincirleme kaygi.
  14. Q

Hayat Kaygısı

orası da doğru. bazen harbiden de takmamak lazim. eyvallah kralsiniz
  15. Q

Hayat Kaygısı

hocam hobilerim var zaten, suan da yapiyorum o konuda sorun yok. sadece calis yemekye yat köleliğine dönuşmek istemiyorum. o yuzden deneyimleyen abilerim varmı diye sordum. belki işe girsem deneyimleyecegim icin sorun kalmaz. ama iste 4 5 ay sonra ise girecegim icin cok daralıyorum
Geri