dostlar merhaba max 3k ya 8k hz kablosuz mouse arıyorum mumkunse sarjının cok hızlı bıtmemesı tercıhım ama 1. önceliğim sensör kalitesi (çok anlamam önemli oldugunu bılıyorum) ve 8khz kablosuz destek sunması böyle bi mouse buldum sizce nasıl ekte bırakıyorum
ek...
merhaba, asus b650m r anakarta sahibim ve fanlarımın ve sıvı soğutucumun rengını ne armory crate uygulamasından değiştirebiliyorum nede kasanın üstündeki tuştan, varsayılan rengarenk şekilde yanıyor ama ram rengini uygulamadan değiştirebiliyorum. Kasayı yeni aldığım için firmayı aradım çoğaltıcı...
merhaba pc de kapanıp acılma problemı yasıyorum ve formatlıcam formatladıktan sonra anakart olsun ekran kartı işlemci vb neler ıcın drıver veya yazılım yuklemesı yapmalıyım? bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
ekran kartı: amd 9070xt işlemci: amd 9700x anakart: asus prime B650M-R
hocam senı yonlendırmek ıstemem ama gg ye falanda bak ben 25k bandına 4060 hazır sıstemler goruyodum
ornek: https://www.gaming.gen.tr/urun/323561/vortex-4060-intel-i5-13400f-msi-geforce-rtx-4060-ventus-2x-black-8g-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi
koruma varmı valla hıc bılmıyorum hocam sadece kendım akım korumalı coklu prız almıstım ty den o kadar. aslında alanımda dar ama almak gerekıyosa alıcaz mecbur psu onerın varmı cok yabancıyım bu konulara hangısı kalıtelı degıl dıye fp tarzında
bi kaç yıl önce öyle bır problemden kombı de ağrıza oluştu evet dengesız voltajdan ama topraklamalı diye biliyorum prızı ve suan xboxımın monıtorumun laptopumun vs baglı oldugu tek bır priz kullanıyorum ve trendyoldan ortalama fıyata bı akım korumalı coklu prız aldım ona baglılar. neden sordunuz...
not: sistemi ben alırken bıtfenıx 8 kasası ıle gelıyordu suan değişmiş ve ekkstra ram e aynı modelın rgb lısını aldım 200tl farkla aynı ram sadece rgb
link: https://www.gaming.gen.tr/urun/7361...ccpm15=1642679558&wccpm16=1742564859&wccpl=17
dostlar merhaba yeni bi hazır sistem aldım linkini aşağıya eklicem ve elime ulaştığından beri aniden kapanıp açılıyor hızlıca yük altındayken vs değil heran yani google da gezinirken yapmıslıgı var cs deyken yapmıslıgı var ve garantiye göndermeme rağmen bi problem bulamadık dediğiniz gibi anlık...