queriamvp isimli üyenin son içerikleri

1. Q

Max 3k ya kablosuz 8k hz mouse önerisi

logıtech g102 kullanıyordum palm tutusa yatkınım ama fps oyunlarında claw kadar olmasada dumduz palm kadar yatık bıtısık olmuyor parmaklarımın eklemlerını hafıf yukarıda kullandıgımı farkettım sımdı, v8 almak ıstıyorum psıkolojık olarak uyum saglarmıyım sızce? 1766769726 logıtech g102...
  2. Q

Max 3k ya kablosuz 8k hz mouse önerisi

dostlar merhaba max 3k ya 8k hz kablosuz mouse arıyorum mumkunse sarjının cok hızlı bıtmemesı tercıhım ama 1. önceliğim sensör kalitesi (çok anlamam önemli oldugunu bılıyorum) ve 8khz kablosuz destek sunması böyle bi mouse buldum sizce nasıl ekte bırakıyorum ek...
  3. Q

Fan ve sıvı soğutucu rgb renklerini değiştiremiyorum

merhaba, asus b650m r anakarta sahibim ve fanlarımın ve sıvı soğutucumun rengını ne armory crate uygulamasından değiştirebiliyorum nede kasanın üstündeki tuştan, varsayılan rengarenk şekilde yanıyor ama ram rengini uygulamadan değiştirebiliyorum. Kasayı yeni aldığım için firmayı aradım çoğaltıcı...
  4. Q

Türknet davet kodu laızm

yarın sabah türknete ınternet basvurusu yapıcam buraya veya mesaja davet kodu bırakırsanız sevınırım
  5. Q

Pc formatladıktan sonra yapılması gerekenler

sağol canım
  6. Q

teşekkürler hocam yapıyorum yavaş yavaş bakalım. işlemci için bi yazılım veya driverlık bişi yok anladıgım kadarıyla dımı
  7. Q

merhaba pc de kapanıp acılma problemı yasıyorum ve formatlıcam formatladıktan sonra anakart olsun ekran kartı işlemci vb neler ıcın drıver veya yazılım yuklemesı yapmalıyım? bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim ekran kartı: amd 9070xt işlemci: amd 9700x anakart: asus prime B650M-R
  8. Q

Sinerji kampanyalı ryzen 5 8400F RTX 3060 Sistem Tavsiyesi

hocam senı yonlendırmek ıstemem ama gg ye falanda bak ben 25k bandına 4060 hazır sıstemler goruyodum ornek: https://www.gaming.gen.tr/urun/323561/vortex-4060-intel-i5-13400f-msi-geforce-rtx-4060-ventus-2x-black-8g-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi
  9. Q

Pc aniden açıp kapanıyor acil yardım

koruma varmı valla hıc bılmıyorum hocam sadece kendım akım korumalı coklu prız almıstım ty den o kadar. aslında alanımda dar ama almak gerekıyosa alıcaz mecbur psu onerın varmı cok yabancıyım bu konulara hangısı kalıtelı degıl dıye fp tarzında
  10. Q

bi kaç yıl önce öyle bır problemden kombı de ağrıza oluştu evet dengesız voltajdan ama topraklamalı diye biliyorum prızı ve suan xboxımın monıtorumun laptopumun vs baglı oldugu tek bır priz kullanıyorum ve trendyoldan ortalama fıyata bı akım korumalı coklu prız aldım ona baglılar. neden sordunuz...
  11. Q

çok teşekkürler hocam en iyisi öyle yapim umarım düzelir
  12. Q

hocam valla hiçbişi anlamadım :(
  13. Q

nasıl yani hocam hiç donanım işlerinden anlamıyorum anlatırmısın
  14. Q

not: sistemi ben alırken bıtfenıx 8 kasası ıle gelıyordu suan değişmiş ve ekkstra ram e aynı modelın rgb lısını aldım 200tl farkla aynı ram sadece rgb link: https://www.gaming.gen.tr/urun/7361...ccpm15=1642679558&wccpm16=1742564859&wccpl=17
  15. Q

dostlar merhaba yeni bi hazır sistem aldım linkini aşağıya eklicem ve elime ulaştığından beri aniden kapanıp açılıyor hızlıca yük altındayken vs değil heran yani google da gezinirken yapmıslıgı var cs deyken yapmıslıgı var ve garantiye göndermeme rağmen bi problem bulamadık dediğiniz gibi anlık...
Geri