Arkadaşlar Razer Blackwidow V3 klavyem PC yi yeni açtığımda ışıklarının yanmadığını gördüm. Ardından bişey yazmaya çalıştığımda, hangi tuşa basarsam o tuş basılı kalıyor (fiziksel olarak değil). Neyse araştırdım bu sorunun yaşandığını gördüm razer klavyede firmware update yapmam gerekiyormuş...
Zamanında Hyperx Cloud 2 kulaklığı almıştım fakat kulaküstü kulaklık bana göre değildi kutuya koyup kaldırdım. Fakat ses kartını kullanmaya devam ettim. Xiaominin dandik bi kulaklığını o ses kartına bağlayıp kullanıyordum. Ses kartım bozuldu ve şimdi kulaklığı kablosu kısa olduğu için...
Taksitle 22 ye falan geliyor bu ama güzel sistemmiş
Kasa PSU kalitesi zaten tartışmaya açık değil bencede fakat, fiyat performansçı bi kişiliğe sahiptim bu sistemle bu ilkemide yıkmış bulunuyorum :D
Asus benim gözümde hep gereksiz israf gibiydi. Işıksız olsun daha performanslı olsun derdim.
Konu başlığındaki sistem tam olarak bu zaten teşekkürler.
tabii ki aralarında büyük farklar mevcut. Zaten hangisi iyi diye sorgulamıyorum. Aradaki 6 Bin TL lik farka değer mi? 6 Bin TL'ye farklı ekipmanlar alınabilir az buz değil yani.
12400F ile 3060lı bir sistem göremedim Vatan PC de
İyi akşamlar.
https://www.incehesap.com/articuno-elite-oyuncu-bilgisayari-fiyati-42795/?hsu=1967,1970,1971,24920,1973,145177,338316
Bu sistemi dün gaming gecesi kampanyasıyla 9 taksit ile 19bin TL ye aldım.
Bugün Vatan PC de...
@Abdullah Hacıgül Değerli hocam önerin var mı şuan çok kafama taktım bu durumu. Ryzen 5 5600 ve i3 12100F oyunlarda arasında neredeyse fark yok olarak gördüm oyun testlerinde. Ekran kartı tarafında 3060 ve 3060ti arasında ise 15-20fps farklar gördüm. Şuan fazladan 4500TL yi Asus markasına ve...
Dün 30 Stok olarak kampanyayla verdiğin ürünün fiyatını ertesi gün kampanya fiyatına geri indirmek, 30 stoğunda bitmesine rağmen, doğrudur serbest piyasa. Ne kadar güvenilir olduğunu gösterdi böylelikle.
Dün incehesap üzerinden https://www.incehesap.com/articuno-elite-oyuncu-bilgisayari-fiyati-42795/?hsu=1967,1970,1971,24920,1973,145177,338316 bu sistemi satın aldım. Keşke dün gelseydi bu video. 9 ay taksitle 19bin tl ye geldi. İtopyadaki sistem 12 ay taksit ile 14.5 bin TL'ye geliyor. İade edip...
İyi akşamlar herkese. Dün akşam 7 Ekim tarihinde gaming gecesi kampanyasında aldığım ürünün fiyatı 18500den 17900e düşmüştü. Kampanya dahilinde aldığım için şirketime fatura kestiremedim. Bugün bakıyorum ki ürünün fiyatı normal olarak 17900e düşürülmüş. Şuan kampanyayla almamın hiçbir anlamı...