Quertiq isimli üyenin son içerikleri

1. Q

❌İndirim Bitti! MSI MAG 321UP QD-OLED 31.5" 0.03 ms 4K 165 Hz OLED Oyuncu Monitörü 34.799 TL

Ben onu diğer arkadaş için attım, siz 32” olanı o fiyattan alabiliyorsanız kaçmaz manasında dedim
  2. Q

❌İndirim Bitti! MSI MAG 321UP QD-OLED 31.5" 0.03 ms 4K 165 Hz OLED Oyuncu Monitörü 34.799 TL

Trendyolda çarktan falan güzel bi kupon tuttursan peşin fiyatına taksitten yapıştırırsın aslında
  3. Q

X24 yani 240Hz olan modeli sadece yenileme hızı olarak farklı değil. Onda Gen 4 qd-oled+penta tandem var, eğer 5k fazla koyup alabiliyorsanız kesinlikle onu alın 1774514464 https://www.epey.com/monitor/msi-mag-272up-qd-oled-x24.html Bunu takip et o zaman, son nesil panel var hemde
  4. Q

❌İndirim Bitti! Logitech G522 Lightspeed RGB DTS:X Spatial Beyaz Kulaklık 6.899,00 TL

Çok haklısınız, hemen hepsi aynı fiyat, birbirine karşı ufak tefek artıları ve eksileri illa olacak. Yeni bi model ve indirime de girmişken hazır bende aldım o zaman. Hayal kırıklığına uğramayız umarım
  5. Q

❌İndirim Bitti! Logitech G522 Lightspeed RGB DTS:X Spatial Beyaz Kulaklık 6.899,00 TL

Hayırlı olsun, bende alacağım sanırım. Genel olarak logitechi pek sevmiyorlar forumlarda ama bana en konforlusu logitech gibi geliyor. Sanki Asus ya da Corsair alsam o konfor yokmuş gibi
  6. Q

Teşekkür ederim, iyi oldu söylediğiniz. Ben aynı şekilde Razer blacksharklara bakıyordum onda da menteşe sorunu vardı o yüzden vazgeçmiştim.
  7. Q

Asus Rog Pelta ve Corsair HS80 arasında kalmıştım. Bu kulaklık onların yerine tercih edilebilir mi sizce?
  8. Q

Öneri 30 k bandında OLED monitör önerisi - 3 tane seçenek

Senin için bence en iyisi MSİ’ın bu modeli olur, sorunu vs. var mı bilmiyorum bi kullanıcı deneyimlerini incelemek lazım. Ki estetik olarak da baya iyi duruyor. Ayrıca çoğu kişi OLED monitörler de MSİ en iyisi diyor, gerek yanma koruma teknolojisi ile gerekte soğutması ile. Asus da zirve de ama...
  9. Q

🔥İndirim MSI VGA GEFORCE RTX 5070 TI - 49.199 TL * 9 Taksit

Yapabileceğin en mantıksız hareket olur
  10. Q

❌İndirim Bitti! Jack & Jones 5'li boxer 610 TL

Çok haklısın cidden, sabah akşam burdalar ve her konu da aynı şeyleri yapıyorlar. Hiç sıkılmıyorlar mı çok merak ediyorum
  11. Q

🔥İndirim Çift Köfte Burger + Patates + İçecek 250TL Migros Yemek

Vakit paradan değerlidir, idrak edemediğin şey bu. Tek başına yaşayan biriysen ve çalışıyorsan yemek yapmak dünyanın en mantıksız işidir, zevk hobi için yaparsın ayrı diyeceğim ama her gün en az 2 saatimi yemek için feda edince zevk değil nefret etmeye başladım. Asya ülkelerinde evde yemek...
  12. Q

❌İndirim Bitti! Oldspice 50ml stick 3 adet alimda tane 90 (Amazon)

Whitewater kullanıyorum güzel, hafif şekerli ve çok ferah bi kokusu var 1766529380 Diğer çeşitlere bakmadım ama bunun jeli indirimde, zaten kullandığım için aldım
  13. Q

❌İndirim Bitti! Kit Kat Nestle Spread 3 kg Sürülebilir Çikolata 1.127,26 TL

Burdakiler Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu denememiş sanırım, üstüne tanınmaz
  14. Q

🔥İndirim 150CM Yılbaşı Ağacı 699₺🔥

180 cm olanı 999 TL, bence o alınmalı, çok daha güzel duruyor. Ayrıca arkadaşın dediği gibi filmlerdeki gibi olanlar daha güzel bir ambiyans veriyor ortama, gür ve uzun yapraklı olanlar.
  15. Q

Canon EOS R10 32Bin TL

Teşekkür ederim. Genelde portre ve manzara fotoğrafları çekiyorum RP dediğin gibi daha iyi olurdu bu iş için ama umduğum değil de bulduğum artık
Geri