Quertiq isimli üyenin son içerikleri

1. Q

❌İndirim Bitti! Oldspice 50ml stick 3 adet alimda tane 90 (Amazon)

Whitewater kullanıyorum güzel, hafif şekerli ve çok ferah bi kokusu var 1766529380 Diğer çeşitlere bakmadım ama bunun jeli indirimde, zaten kullandığım için aldım
  2. Q

❌İndirim Bitti! Kit Kat Nestle Spread 3 kg Sürülebilir Çikolata 1.127,26 TL

Burdakiler Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu denememiş sanırım, üstüne tanınmaz
  3. Q

🔥İndirim 150CM Yılbaşı Ağacı 699₺🔥

180 cm olanı 999 TL, bence o alınmalı, çok daha güzel duruyor. Ayrıca arkadaşın dediği gibi filmlerdeki gibi olanlar daha güzel bir ambiyans veriyor ortama, gür ve uzun yapraklı olanlar.
  4. Q

Canon EOS R10 32Bin TL

Teşekkür ederim. Genelde portre ve manzara fotoğrafları çekiyorum RP dediğin gibi daha iyi olurdu bu iş için ama umduğum değil de bulduğum artık
  5. Q

Canon EOS R10 32Bin TL

Tavsiyeniz için teşekkür ederim, R10 aldım fakat XT-3 aklımın bi köşesinde her zaman takılı olacak eminim çünkü gönlüm Fujiden yanaydı ama geçmişten kalma kötü 2. El deneyimlerim ve halihazırda alabileceğim bi 0 kamera olması buna engel oldu. Belki ileride takaslayabilirim.
  6. Q

Canon EOS R10 32Bin TL

Açıkçası Fuji aralarında en çok almak istediğim, renk tonu benim gözüme en çok hitap eden makine. Ayrıca manuel ayarlanabilirliği de çok cazip ve tasarımına hayranım. Canon beni sırf 0 olmasından dolayı çekiyor, XT-3 ise 2018 model bi makine o biraz soğuk bakmama sebep.
  7. Q

Canon EOS R10 32Bin TL

Bütçen nedir acaba?
  8. Q

Canon EOS R10 32Bin TL

Evet Sony dediğin gibi hem ikinci elde çok kuvvetli hem de lens çeşitliliği çok fazla, ekosistemi geniş, Canon geride kalıyor bu konuda. Aslına bakarsan ben A6400 de karar kılmıştım, bi kaç haftadır da ikinci el ilanlara bakıyorum, Canonu da hiç aklımdan geçirmemiştim Fuji ve Sony arasında gidip...
  9. Q

Canon EOS R10 32Bin TL

A6400 lere bakıyorum ikinci el, Fuji XT-3 ve 4 E de bakıyorum aynı şekil. Canon almayı pek düşünmüyordum ama size de bi sorayım, bunlar arasından hangisini tercih ederdiniz
  10. Q

🔥İndirim 🔥Geforce Now 1 Aylık Paket 1 TL🔥 (sadece yeni hesap)

Ben de PC almadan önce GFN kullanıyordum ama 3 aylık 200-300 tl ye Avrupa hesabı üyelikler oluyordu 4080 veriyordu, keşke onları kullansaydınız. 2024 de böyleydi en son
  11. Q

Çözüldü✓ I5 14600kf almak mantıklı mı?

9070 XT ile İ5 14600KF kullanıyorum ben. 3 ay önce 6000 tl ye aldım itopyadan, daha mantıklı bir seçenek yok. Şu an 7500 Tl diye hatırlıyorum yine değer. Bu işlemcinin AMD tarafında performans olarak rakibi R7 9700X, R5 9600X den daha iyi. KF ile K arasındaki tek fark K de dahili grafik birimi...
  12. Q

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Forumun arama ve filtreleme sistemi berbat, konuyu forumda aratınca bulamıyorum. Kaldı ki konunun içinde aradığın mesajı bulacaksın 1753515377 Bu arada klavye gerçekten mükemmel, hiçbir switch çıkmadan sapasağlam gelmiş ve tüm tuşlar çalışıyor. Wisteria tactile siyah renk aldım ben sesi aşırı...
  13. Q

Elemanın biri imha ettim diye yalan söyleyip 2. klavyeyi almıştı, övünüyordu bir de bununla.
  14. Q

Gümrükte tanıdığı olanların verdiği infolar tutmadı
  15. Q

Rampage Mekanik Klavyeler Nasıldır?

Var, sağ üstteki tuş
Geri