Hocam Enes hocamında dediği gibi elindeki rakam küçük değil ya alacağın araba problem çıkarmayacak yada garantili alacaksın kafan rahat olacak. Bence alacağın 3-5 model arabayı kafanda belirle fb grupları var hepsine gir kronik arızaları neler servis nasıl detaylıca öğren ona göre karar ver ama...
Ben motor yerine fiyat üzerinden ilerliyorum yanlış anlaşılmak istemem ama uzun süreli kullanıcısı olarak bu yorumları yapıyorum bu fiyatta araçların artık kendilerine bir şey eklemeleri gerektiğine inanıyorum en boş paketlere ödenen rakamlar akıl kaırı değil ve Çin bu konuda en azından piyasaya...
Hocam tekrar söyleyeyim marka savunucusu değilim ama bu meblağlara çıktığınızda araçtan bir beklentiniz oluyor donanımsal ve görüntü olarak ama yeni araçlarım çoğunda maalesef piyasada isim yapıldığı için kaliteye önem verilmiyor kendi aracımı da satıyorum şuan maddiyatım el verdiğince yükseltip...
Hocam daha önce hiç incelediniz yada sürdünüz mü bilmiyorum ama bundan önce 3 aracım da renoydu clio ve megane 2021 model ve üzeri satışı hızlı olması dışında hiçbir artısı yok ve fiyatı anlamsız yüksek megane yerine corolla bakarım aynı fiyat hemen hemen
Hocam şuan ben 8 pro modelini kullanıyorum c4x qasqai pejo 407 2008 serilerini de inceledim ve kasa kalitesi ve donanım özellikleri olarak daha ağır basıyor markanın savunucusu değilim ama yeni nesil arabalarda maalesef çok basit hemen eğiliyor incelemenizi öneririm
Kolay gelsin arkadaşlar bir sorum olacak anlayan yardımcı olursa çok sevinirim elimde 14 pro max Y.D. Mevcut ben buna Türkiye anakartı bulursam orijinal gibi olur mu yardımcı olursanız çok sevinirim
İyi günler dostlar daha önce başına gelen var mı yada yardımcı olabilecek birisi varsa çok mutlu olurum ekran arada geliyor ama genelde bu şekilde kalıyor sebebi nedir bu şekilde kaldığı zaman kamerayı denedim çalışıyor HDmi ile televizyona bağladığımda bilgisayar görüntü veriyor sadece ekran...