Quick. isimli üyenin son içerikleri

1. Q

Gamepower Fenix Alınır Mı?

https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?srsltid=AfmBOoofl28NmX6c820LUwm2TInBkhhuIg9o63_P8H8oL4xMmHtI8DAm&variant=49239441047745 1773941890 https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse 1773941947 Hocam bütçe 1900 e çıkarsa atk dragonfly a9plus var ona bakın...
  2. Q

Öneri Klavye önerisi havit alınır mı

Olabildiğince f/p ve ucuz bir klavye alacağım kardeşime havitteki klavyeler gözüme çarptı nasıldır alınır mı başka tavsiyelere açığım bütçe 1k civarı %75 olursa iyi olur
  3. Q

Yardım Secuzi LG 3601 ölü bölge

Nasıl atabilirim hocam bazı sitelerden ve uygulamalardan teslerini yaptım ama hiç tetik tuşlarında ölü bölge testine denk gelmedim 1770821132 Kendi gözlemimle farkettim tuşa biraz bassamsa algilamadigini farkettim biraz kurcalayinca ölü bölge olduğunu anladım
  4. Q

Aynen 1100 TL ye iyi yine Hall efectli gamepad
  5. Q

Oyun oynarken hissettim biraz Google bir sürü siteler var gamepad tester yazıp bulabilirsiniz 1770663131 Test etmek içinde önce sadece test etmek istediğiniz tuşa basıp hangisi olduğunu anlayın çünkü biraz karışık sonrasında bir gözünüz tusta bir gözünüz basınca artacak sayılarda veya barda...
  6. Q

L2 r2 tuşlarında ölü bölge var biraz 3 Şubat'ta indirimden aldım cuma günü elime ulaştı Değişime göndermeli miyim? bu durum kronik mi ? yoksa oyun içi ayar mi yapmalıyım ?
  7. Q

❌İndirim Bitti! Secuzi LIG-3601 Gamepad | 1099₺ (3 taksit)

Bu bütçede en iyisi midir?
  8. Q

Flashtan Oyun Oynamak

4tb flash mi olur olm
  9. Q

Steam Steam TL Çeviri Eklentisi – SteamDB & SIH Uyumlu / Farklı Mağaza ve Game Pass Destekli

Hocam elinize emeğinize sağlık çok güzel görünüyor başarılarınızın devamını dilerim
  10. Q

Yardım Minecraftta klavye gecikmesini nasıl düzeltebilirim

@Cheazy komik olan nedir hocam
  11. Q

Yardım Minecraftta klavye gecikmesini nasıl düzeltebilirim

Orijinal MC oynuyorum kurduğum modlar yüzünden özellikle bakış açısını değiştirdiğimde ve rastgele zamanlarda klavye gecikmesi oluyor klavyede bir sıkıntı yok kullandığım modları atıyorum hangi mod buna neden oluyor
  12. Q

Çözüldü✓ 1500-2000 TL Kulaklık Önerisi

hocam bende havit h2002p var ve kulaklık küçük bir kulaklık kafam normal boyutlarda olmasına ve son ayarda kullanmama ragmen sıkıyor bilginize
  13. Q

Bilgisayar masası önerisi 3000₺

Uzun olduğu ve sadece köşelerden 4 ayakla desteklendiği için sallanması gayet normal bende bunun bilincinde olarak aldım zaten
  14. Q

Bilgisayar masası önerisi 3000₺

Arpelia 80×160 kullanıyorum ve sallanıyor haberiniz olsun ama sağlamlık vs memnunum
  15. Q

Öneri 5-6 k arası sandalye önerisi

@I Dug Two Graves hocam öneriniz var mıdır
Geri