quickally isimli üyenin son içerikleri

1. quickally

Oyunlar da donma sorunu

Güç seçeneklerini yüksek ayarına alıp dener misin belki düzelir
  2. quickally

TÜRKNET Nasildir

Altyapı aynı ttnet mi Türknet ve diğer sağlayıcılar mı desen Türknet derim
  3. quickally

Oyunlar da donma sorunu

Virüs olabilir, sisteme ince ayar gerekli ve tüm windows ve sürücüler güncelleştirilmeli
  4. quickally

Türk Telekom'un kusurları ve düzeltmesi gereken şeyler hakkında...

doğrudur bende haftada bir ya da daha az kopmalar oluyor ufaktan.Bu aralar daha bir kopmalarla başbaşayım sebebini bilmiyorum
  5. quickally

Yardım Modem/Router

Sanırım elindeki vdsl modem de fiber interneti kabul edebilir sağlayıcına da sorabilirsin bu durumu modem olduktan sonra istediğin routeri kullanabilirsin ya da sağlam bir modem alırsın 32/64 ya da 128 kişiye kadar aynı anda internet verebilecek bir modemin olur
  6. quickally

Yardım Windows 7 PC ses sorunu.

Masaüstü pc ise bir ses kartı alıp takarak sorunu çözebilirsin tabi sorun anakartın jak girişindeyse :)
  7. quickally

En iyi VDSL Modem ?

Asus Ac51 modeli 5Ghz de pek stabil olmayabilir genelde 2.4Ghz bandına bağlanır.
  8. quickally

16 mbt olarak vdsl mi adsl mi ?

Vdsl modemlerin 100 mbit e kadar yolu var
  9. quickally

İnternet Sağlayıcısı Değişimi

Superonline da pingin gayet güzel değiştirmeni önermem. Hız yeterli olmayabilir ya da birileri wifi bağlanınca ping oluşabilir öyleyse hız yükselttirerek bu sorunu aşabilirsin
  10. quickally

Türknet iyi midir?

Türk Telekom altyapın stabilse türknet geçebilirsin ilk ay da bedava kullanım seçeneği ile gayet iyi bir internete sahip olabilirsiniz
  11. quickally

Modem wireless sorunu

Modemin güncellemesi var ise yapabilirsin ve hard reset işlemleri yapabilirsin faydalı olabilir tabii sorunun modem kaynaklı ise
  12. quickally

Yardım Eski Modemimi Router Olarak Kullanabilirmiyim?

Kablosuz özelliği varsa fiber modeminden airties modemine kablolu köprü kurabilirsin.Destekler diye umuyorum.
  13. quickally

Modem/Router

O hızlarda ping sorunu olacağını düşünmüyorum
  14. quickally

Ev internet önenirmisiniz <3

Forum genel olarak turknetli bende 2 buçuk yıldır turknetliyim. Türk Telekom altyapın stabilse gayet yüksek performanslı bir deneyim yaşayabilirsin
  15. quickally

Superbox neden kotu?

Hız düşük ve internet cihaza kablosuz geleceği için dalgalanmalar çok olacak bu yüzden pingin normalden daha yüksek olur.Sıradan kullanımlar için alacaksan işini görür.Ancak online oyun vs düşünüyorsan önermiyorum.Ancak idarelik kullanabilirsin.Taahhütte cabası seçim sizin
Geri