34 dakika OOCT test yaptım bir sorun çıkmadı ekran kartı tarafında, chatgpt'ye ekran kartının test sonuçlarını yazdım stabil bir şekilde testte 300watt çekiyodu ekran kartından durum böyle olunca psu yu teste sokmana gerek yok dedi. Ekran kartı max 68 derece gördü testte ve not kısmında bir hata...
Eski sürüm driver kurdum, chatgpt nin önerdiği 2 driver denedim eski olarak biri 2023 diğeri 2024 tarihliydi en stabil çalışan driverlar olduğunu söyledi. Onları kurduğumda yine sorun geçmediği için en son sürümü kullanıyorum şuan ocak ayında çıkan
fotoğraf ekleyemedim nasıl yapıcam
1775561160
diğer oyunlardada aynı sorun yaşanıyor, fc26 da chatgpt nin söylemesi üzerine underclock yaptım -200 core clock -500 memory clock %75 power limit. Bu ayarları yapınca sistem oyunu oynamama izin verdi, 1 maç attım tam maç biterken gol atınca gol...
1060'dan 1080 ti lightning z modeline geçtim. 750 watt psum var, ekran kartını alalı 3-4 gün oluyor ve ilk aldığım gün hiçbir sorun yaşamadan ddu ile bütün driverları silip en güncel driverı temiz kurulum yaptım ve kullanmaya başladım. Daha sonra fivem oynarken oyun birdenbire donmaya başladı...
Merhaba Ben 2. el bir bilgisayar topladım, topladığım bilgisayar Hard Diski görmüyor ne disk yönetiminde nede Bios'ta gözüküyor. Hiçbir yerde gözükmüyor ve diğer bilgisayarımda kullandığım, test ettiğim Hard Diskler bu topladığım bilgisayara taktığım zaman bozuluyor ve birdaha çalışmıyor. Bunun...