Hocam nedense bilmiyorum, MSI sitesinde 8 korumaya sahip olduğunu gördüm, highpower ile alakalı bir bilgi bulamadım ama genelde 6 oluyor. Biraz araştırdım...
Hocam kusura bakmayın konuyu hortlatıyorum. Psu konusunda bilgili birine benziyorsunuz. 5090 için alıyorum, high power 7.400tl, MSI 11.800. kalite farkı...
Arkadaşlar psular hakkında cok bilgim olmadığı için açtım konuyu. Şu an highpower 800gd psu kullanıyorum ve sistemimde 4080 super var, yakın zamanda bir...
Kullanım amaçlı alıyorsanız olabilir ama al sat için alınmaz bence. Diğer sistem 135k olduğundan en ucuz 5090 ile aynı fiyattaydı zaten. 5090'In yanında...
İkimiz de aldık hocam, benim psu 800w hiç girişmedim kurmaya. 1200w Psu söyledim onun gelmesini bekliyorum. O direkt siparişi iptal edebilmiş. Bende iade...
Evet haklısınız, 4.5db gürültü farkını söylemeyi unutmuşum, tabii ki bu kart doğal olarak bir Astral değil aralarında 2kg'ya yakın bir ağırlık farkı ve 1 slot...
Gerçekten, ben de o sistemi alanlardanım. Diğer parçalar kargoda ancak iade başlattım ve teslim almayacağım. Farklı faturada olduğundan dolayı 31.000tl iade...
Yeni 5090 aldım, 800w psu kullanıyodum yeni gpu için bunu 7.400tl'ye 6 taksitle sipariş ettim. Şu an kullandığım da high power, çok memnunum korumalarına da...