Dostum ekran kartı sana yeter yetmez ama masaüstü 4080 ile laptop 4080'in yakından uzaktan alakası yok. Laptop 4090'ı bile masaüstü 4080'in çok gerisinde...
Yakın zamanda 5070ti almak için araştıran biri olarak ventus, shadow msi için giriş seviyesi soğutmaya sahip kartlardır. Gerek testlerde gerek kullanıcı...
Dostum bu yazdığından bağımsız olarak yukarıda MSI'ın beğendiğim ve güzel bir marka olduğunu ancak kötü modellerinin de olduğunu söylemişim bu yazdığınla...
9070xt den 5090a geçiş bana mantıklı gelmiyor mesela hocam %80 ortalama performans farkı var bazı oyunlarda 60-70 de düz hesap 80 her %1 başına 1.5k para...
Vallahi 120 altı oynayamıyorum ben artık, mebzu gecikme değil 2x frame gen açmak dert olmuyor gecikme hala çok iyi değelerde, mevzu akıcılık 60fps'de...
Arada 120k gibi bir fiyat var kendi tercihim olarak önermem gerçi ben 4k yıda gereksiz buluyorum ama eğer ki 5080 yetmiyorsa 4k da bile 5090 dan başka...
Neden anlamı kalmasınki dostum dlss öncesi kullandığımız TAA'dan daha iyi bir görüntü verirken daha da yüksek fps veriyor. 4x msaa açarsın dlss kalite ile...
4080 superle, rt acmadan dlss kalite ile, optimize kalite ayarlarinda, rt açık (ultra, sayko değil) 2x frame genle oyunu çok rahat 120fps sabit oynuyordum...
Performans farkı %70. Eskiden dlss kalite açtığım oyunları artık native oynuyorum ve yalandan ray tracingden 1-2 ayar açıyorum ama dlss transformerdan beri...
Bir 5090 kullanıcısı olarak söylüyorum değmez, ben de 4080 superden geçtim, senin kartınla aynı güçteki bir karttı ben 104k'ya sıfır buldum ve kartın bana...
5070ti öneririm teknolojileri oldukça güzel. bu üründe 6 taksit çıkıyosa sadece inno alın.
1769910809
Msı markasını ne kadar sevsem de ventus modelinin...