Alınır dostum oled oleddir. 3. nesil qd-oled. QD-Oled olduğu için renkler de oldukça canlı gecikme zaten oled olduğu için gene yok 180hz de gayet ideal...
Hocam bu olayı 2025 ocakta yaşamışım benim yaşadığım olay şu şekildeymiş. Ürünü pazaramadan aldım ancak satıcı incehesap olduğu için faturada incehesap...
Yani hocam ben promosyonda İncehesap olmasına rağmen kendilerinden amazon üzerinden aldım diye 20 dolarlık steam kodumu alamadım. Bu mouseyi yarın ben de...
O öyle işlemiyor tam. İncehesap satıcılı pazaramadan MSI B650 Tomahawk almıştım, 20 dolar steam kodu vardı. Promosyonda İncehesap vardı ancak pazarama...
Miss gibi kart hocam, 5090'a geçmeden önce kullanırdım sonrasında abime verdim kendisin hala kullanır. Çok fazla single player oyunda dlss kalite ve frame...
Frame gen açıyor musunuz ? 120hz ve üstünde çok güzel çalışıyor. 80 base fps, frame gen açmak için oldukça ideal. Frame gen açık bir şekilde dlss kalite ile...
Aradaki güç farkı sadece %15. Fiyat farkını yüzdeye vurduğunuzda %30'larda bir şey çıkacak. İkisi de 16gb vramli kart. Burda 5080 almak için mantıklı bir...
Dostum günümüzde DLSS gerçekten çok iyi çalışıyor ve olmazsa olmaz bir teknoloji.
Şuradan dediğim şeyi görebilirsin. 1080p'de native oynayacağına 1440p'de...
Dostum 1/3 daha net bir görüntü var ortada. 1080P ile 1440p arasında ciddi bir fps farkı da yok yıl olmuş 2026 ekran kartlarının gücü de yetiyor adamın...
ben 5080'in 1440p'de bile fazla olduğunu düşünüyorum. 4K'da dlss, performans modunda bile çok iyi sonuçlar veriyor. 2x fg ve dlss ile 5080 4K'yı çok güzel...
Vallahi eski fiyatları mum ile arar olduk ama günümüz için gerçekten güzel fiyatlar. Vatanın 150k'ya sattığı 5090'dan sonra en ucuzu 172k. Gerçekten gariban...
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-oled-g6-ls27dg612suxuf-27-0-03-ms-2k-pivot-240-hz-oyuncu-u-fiyati,877845197.html
Buna çıkar mı...