Abartmayin hocam bende 48 inch c3 var gece olunca parlaklığı 0'a indiriyotum gözümü almasın diye gene parlak oluyof. Gündüz pencere karşısında, parlaklığı...
Ondan gene de bariz hızlıdır sadece tekli çekirdeği %5 kısıyor yani 8 tane çekirdekte 1 tanesinin %95 performansa düştüğünü düşünün. Elimde S25 ultra verisi...
12v2x6 girişli model. Dediğim gibi NZXT A+ MSI model ise A tier ama ikisi arasında fark göreceğini sanmıyorum ben kendi 5090 sistemim için MSI kullanıyorum...
12vphwr modeline mi bakıyorsunuz 12v2x6 modeline mi ? Bu ürün 250w daha yüksek yani daha düşük kapasitede çalışacak, 12v2x6 olması da pinlerin sokete...
Taş gibi bir PSU 5090 ile kullanıyorum fan sesi daha kulağıma gelmedi. Arkadaşın bahsettiği gibi A tier bir psu ve 2 adet 12v2x6 kablosu ve girişi var ne...
Daha düşük görmedim uzun zamandır. Bilen varsa yazsın. ATX 3.1 ve PCIe 5.1 destekli, A tier bir PSU. Shoutout kodu için de uygun (2 MSI ürünü şartı var en...
Takamayacaksanız hocam, farklı bir PSU'ya yönelmeniz lazım.
Yukarıda arkadaşın dediği gibi bir durum varsa bilmiyorum ama ben ocakta aldım benden çıkmadı.
Psu almışken sınırda da çalışmasını istemezsiniz. 850w psu'ya bugun 5080 sığdırırsınız 6080 takmak isteseniz içiniz rahat etmez. 4090 5090 zaten bugun de...
Özellikle kare oluşturmayı ortaya sürmemin sebebi amd'nin frame geni gerçekten iyi çalışmıyor çünkü aslında kare oluşturmada dememek lazım çünkü kare...
5080 undervoltuna bakmam lazım. Bem 5090'da 0.9 @2835mhz kullanıyorum ama 5080 için aynı olmayacaktır. Değerlerinizi sabit tutmanızda sorun olacağını...
Undervoltu bu şekilde uygulamayın. Her kademedeki voltajı artırmak masa üstünde de frekanslarınızı artırır. 0.810v'den itibaren yükseltin altına dokunmayın.