İkisi arasında ice öneririm ancak gidip 55 60.000 TL gibi bir ücrete inno3d x3 oc alsan bu iki karttan taş çatlasın 10 derece daha sıcak çalışır buhar odası da var zaten
Ekran kartların her gün fiyatı artıyor bakın ben Ocak ayında 100.000 TL'ye 5.090 aldım şu an 170.000 TL bu 5.070 ve 5.070 ti ekran kartlarının da fiyatı her gün artıyor şimdi ileride 6.000 serisinde yükseltirsin vram yetmezse diyenler var ama Abi şöyle bir gerçek var zaten bunların haricinde...
Vallahi hocam burada harbiden ventusla gaming trio arasında ciddi bir fark var. Gaming trio aşağı yukarı gamerock-tuf seviyesi performans göstermiş gayet güzel ventusun bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim. Sizin de dediğiniz gibi orta seviye görsek daha doğru olur gibi, sanırsam sadece 5080 ve...
Mesajları okumadan boşuna laf atmaya mı geldin dostum, hatalı olduğum bir konuda hatamı kabul etmişim zaten, laf sokmak için bir de gidip paintten görsel mi tasarladın. Ellerine sağlık.
Bu sistemi al yan parçaları keyfine göre diz, oled tavsiyemdir. https://www.itopya.com/lite-5080-amd-ryzen-7-7800x3d-inno3d-geforce-rtx-5080-x3-oc-16gb-oem-paket_h32786?utm_source=enucuzsistem.com&utm_medium=partnership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership
Ekran kartı aklını karıştırmasın ben...
Dostum ben gaming trio kullanılmaz demiyorum ben astral veya suprim altı kart da kullanılmaz da dememişim bak yukarıda ne yazmışım siz cevap yazarken o kısmı daha eklemediğim için görmemişsiniz sanırsam. Ventustan büyük ve daha kalın demişim siz bu yazıyı okuduğunuzda termal performanslarının...
İnceliği görünce bunu da 5070 bazında sff model sandım haklısınız. @Henry Avery sff dışında söylediğim kısmın hala arkasındayım bu arada gaming trio üst seviye bir model değil giriş seviye bir model. 5090 Serisinde de 575w çeken kartın modelinde vapor chamber bile bulunmuyor ve bakır boru sayısı...
Kanka ne kadar saçma konuşmuşsun böyle gerçekten. Adam 1800tl verip oyun alıyor dolandırıcılık gibi bahsetmişsin. Oyunun harika olmasına gerek yok güzel bir oyun olması yeterli 7 puan almış bu ortalamanın üstünde güzel bir oyun olduğunu gösterir her oyunun 90 95 puan almasına gerek yok.