Bana sorarsan elindeki 5070ti tut oldukca iyi kart çok ciddi bir masrafa girersin alacagin perf max %15 ikisi de 16gb. İlla da bu ikisinden birini alacağım dersen ucuz olanı al ikisi de çok kaliteli katlar. Orta seviye kartlardan itibaren (msi gaming trio, inno3d x3 oc, asus tuf) 5090'lar bile...
4070 superle 5070 zaten aynı güçte, vram de aynı, watt verimliliği olarak da bir şey elde etmeyeceksin. Tek artın frame gen olacak bence hiç gerek yok.
Bugün mini 5 pro siparişi verdikten sonra ben de araştırdım mini 5 pro litodan daha iyi ama arada %50 fiyat artışı var. Bütçe sıkıntısı olan birisi 35k'ya bunu almak yerine bence 3 bataryalı ekranlı kumandalı litoyu almalı.
1789067860
Bence litonun tam paketini almak daha mantıklı.
Dostum 17.000tl zaten burdaki monitor mini ledler de çok daha ucuz değilki. 1 monitor aldiginda zaten istersen butun kasayi degistir monitorunu gene de degisirmiyosunki. Bir kasada en onemli parca monitordur. Bende single player oyunlar icin 4k 120hz oled rv obline oyunlar icin 2k 540hz oled...
Inno3d X3 OC modelini şiddetle öneririm OC olan modeli ama. Düz modele göre hem daha kalın hem buhar odası var hem de ortadaki fan sesi azaltmak icin ters dönüyor bende Inno3d x3 5090 var MSI Asus falan aratmıyor yani ventustan zaten daha iyi, gaming trio ile asagi yukari aynidir.
5070 100 verecekse 5070 zaten 75 verecek bir de vrami aşıp 70'e düşeceksin mantılı değil bence. 1x16 kit ram alıp rahatça eklenir. Diğer senaryoda ekran kartini zararla satıp bir de yenisini alacaksin birdaha.
Düz s25 al, wxynosta çekirdek sayısı 10 ama abi bu cihazlar bilgisayar değil 24 çekirdek olsa saha iyi olacak diye bir şey yok. 8 ideal ve uzun zamandır standart bu yüzden optimizasyonu daha iyi olacaktır, kaldı ki snapdragonlar zaten uzun vadede daha iyi optimizasyon ve stabilite sunuyor. Ben...