quistin isimli üyenin son içerikleri

1. Q

Yardım Msı mag a1000gl mi Fsp vita gm 1000 mi hangisi ?

Anladım hocam, vakit ayırdığınız için teşekkürler. Güzel bir şekilde bilgilendirdiniz.
  2. Q

Anladım hocam, anladığım kadarıyla 5090'lı sistemi emanet edebileceğim, güvenebileceğim bir psu. Psu'ya da gold diyorlar ama cybeneticstde platinium almış. Pişman etmez gibi, içim rahat bir şekilde kullanacağım.
  3. Q

Vatanbilgisayar ZAM MI YAPACAK? tüm oem paketler kaldırıldı!

Son kulvarda 135k'ya 5090 sistemı alıp diğer parçaları iptal edip ekran kartını 104k'ya kapattık 🙏🏻.
  4. Q

Msı x670e tomahawk kullanıyorum acaba direkt MSI centerden görebilir miyim yoksa bu kendi ayarladıği bir şey mi olur aklım orda kaldı. Meg serisindeki gibi anakarta bağlanacak bir usb type c bölümü göremedim.
  5. Q

Hocam bu mpg a1250gs sayfasında semi digital diye bir muhabbeg de var. Bunun ne olduğu konusunda bir bilginiz var mı? İlk gördüğümde ekstra bir koruma veya meg serisinde olduğu gibi msi centerden izlememizi sağlayan bir usb bağlantısı olduğunu düşündüm de sanırsam ikisi de değil ve bu dıger...
  6. Q

Anladım hocam, psu'lar konusunda çok bir bilgim yok. Kendi sitelerindeki eksik bir bilgiden dolayı MAG ile yetinmeyip MPG modele çıkmışım gördüğum kadarıyla. Pişman olduğumdan değil, illa daha iyidir ama pek profosyonelce bulmadım. Hatta MEG'de bile olmadığı yazıyor.
  7. Q

Kendi sitesinde bu korumaların olmadığı yazıyordu. Siz nereden bakmıştınız tam.
  8. Q

MSI'ın mag agl serisini tavsiye etmem açıkçası. Mpg A1250gs sipariş ettim dün 5090 ile kullanacağım, benim için en önemli etken ekstra korumalarının olmasıydı. Mag serisine kıyasla SIP ve NLO adında iki koruması bulunuyor chatgpt'ye sorup öğrendiğime göre elektrik kesintisi adına önemlilermiş...
  9. Q

Kullanım senaryosu olası olmasa da 9500tp'lik bir üründe bir kusur bulunması hoş değil.
  10. Q

Asus ile ilgili dediği durum var. Buradan modeli bulup okuyabilirsin. Bence high power olanı alabilirsin, yıllar boyu 800w modelini kullandım üzecek bir marka değil.
  11. Q

RTX 5080 kart önerisi

Msı modelin 5090'ında bile buhar odası yok. Şu kartların ikisi de seni üzmez 5070ti tdp'sü çok yüksek bir kart değil. Zaten undervolt da atar watt kullanımını 50 watt falan düşürürsün performans kaybı olmadan.
  12. Q

High Power XTREME GOLD ATX 3.1 1200W alınır mı ?

Hocam nedense bilmiyorum, MSI sitesinde 8 korumaya sahip olduğunu gördüm, highpower ile alakalı bir bilgi bulamadım ama genelde 6 oluyor. Biraz araştırdım önceki g serisinin üzerine biraz daha katmışlar. Cybeneticste de hem ses hem de verimlilik olarak platinum aldığını gördüm, highpoweri iade...
  13. Q

High Power XTREME GOLD ATX 3.1 1200W alınır mı ?

Hocam kusura bakmayın konuyu hortlatıyorum. Psu konusunda bilgili birine benziyorsunuz. 5090 için alıyorum, high power 7.400tl, MSI 11.800. kalite farkı varsa farkı veririm sistemi emanet ediyoruz sonuçta.
  14. Q

MSI MPG A1250GS nasıldır ?

Arkadaşlar psular hakkında cok bilgim olmadığı için açtım konuyu. Şu an highpower 800gd psu kullanıyorum ve sistemimde 4080 super var, yakın zamanda bir 5090 aldım ve doğal olarak bir psu ihtiyacı doğdu. Elektriklerin de çok gittiği bir yerdeyim o yüzden iyisini almak istedim. Elimdekinden...
  15. Q

🔥İndirim RTX™ 5090 WINDFORCE OC 32G 3 Fanlı 135.438,64TL VDFKSZ 6 TAKSİT

Techpowerup 35 desibel sabit kıyaslama yapmış. Inno3d aynı desibelde gamerocktan 3 derece daha serin çalışıyordu Innoya 72 diyelim astrala 66, dediğimizden bile az bir fark çıktı.
Geri